KUCHARZ Dorotowo oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za: realizacj臋 bie偶膮cych zada艅 kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrol臋 i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie go艣ciom najwy偶szej jako艣ci us艂ug, Dodatkowo odpowiada膰 b臋dzie za utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy swojego oraz ca艂ego zespo艂u.
Data publikacji: 2017-12-04
Lokalizacja: Dorotowo (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dorotowo, powiat: olszty艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za: realizacj臋 bie偶膮cych zada艅 kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrol臋 i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie go艣ciom najwy偶szej jako艣ci us艂ug, Dodatkowo odpowiada膰 b臋dzie za utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy swojego oraz ca艂ego zespo艂u.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dorotowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: olszty艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagania -oczekiwania prcodawcy: Kucharz powinien mie膰 wykszta艂cenie gastronomiczne (technik, zawodowe , policealne ) wykazywa膰 si臋 zmys艂emsmaku i w臋chu oraz zmys艂em estetyki i poczuciem elegancji. Pracownik ten powinien cechowa膰 si臋: podzielno艣ci膮 uwagi oraz samodzielno艣ci膮 i inicjatyw膮, kt贸ra pozwoli na opracowanie nowych potraw. Pracownik ten musi by膰 dok艂adny, cierpliwy oraz umie膰 wsp贸艂dzia艂a膰 z innymi pracownikami.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Powiatu Olszty艅skiego
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 64b, 10-450 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; wykszta艂cenie min. zawodowe: kucharz; 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 64b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Powiatu Olszty艅skiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNO艢膯, ODPOWIEDZIALNO艢膯, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- wypiek pizzy
Pizzeria"MALIBU"Mariusz Bidas - 2016-05-06 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Jaros艂aw (podkarpackie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣膰i w kuchni, przygotowywanie posi艂lk贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stiwe i higienie pracy
MT Us艂ugi Lei Wang - 2016-02-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
wykszta艂cenie 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, sta偶 pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, da艅 z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Koby艂ka (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza 0,60 etatu, intendent 0,40 etatu
Szko艂a Podstawowa w Wojsce - 2016-09-09 - Wojska (艣l膮skie)
-
Przedsi臋biorstwo Przemys艂u Beton贸w "PREFABET - BIA艁E B艁OTA" S.A. - 2016-06-23 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
Zgdony z programem sta偶u.Miejsce odbywania sta偶u:FH AKCENT El偶bieta Kopczy艅skaPlac Jana Paw艂a II 17, 87-200 W膮brze藕no
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardyn贸w - 2018-08-21 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Pracownik na stacji paliw
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - 呕ary (lubuskie)
Gotowanie obiad贸w
Zak艂ad Gastronomiczny Ma艂a Gastronomia Agnieszka Jask贸lska - 2017-01-13 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)
ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-12-29 - Boles艂awice (pomorskie)
Kompletacja, roz艂adunek, za艂adunek towar贸w, operowanie w贸zkiem wid艂owym, dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwe rozmieszczenie towaru w magazynie
Dagart Artur Zieli艅ski - 2016-06-22 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
zarz膮dzanie kuchni膮, nadz贸r nad prawid艂owo艣ci膮 pracy zespo艂u, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-14, wst臋pnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - S艂upsk (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRY艢 - 2016-12-15 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespo艂em, obs艂uga urz膮dze艅 kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA D膭BKOWSKA - 2018-04-23 - Kniewo (pomorskie)
Zliczanie towaru
kontakt przez OHP - 2016-12-20 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posi艂k贸w
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pracownik贸w Aresztu 艢ledczego + ich wydawanie i sprzeda偶. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. R贸wnowa偶ny czas pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Zabrze (艣l膮skie)
praca w gastronomii otwartej
IMPAL POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-12 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, nadz贸r nad prac膮 w kuchni
HOTEL KRYNICA MARZENA LABUDA - 2018-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w. Termiczna obr贸bka warzyw i mi臋s. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kszta艂. i Wychow. w Go艂dapi - 2018-01-04 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie cateringu, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣cipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz- wymagania: wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe 1 rok w bran偶y, mile widziane badania sanepid, dobra organizacja czasu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Prowadzenie sto艂贸wki w internacie.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 1 im. KEN - 2017-09-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)