KUCHARZ Chorz贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Prace kucharza
Data publikacji: 2016-08-31
Lokalizacja: Chorz贸w (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Chorz贸w, powiat: m. Chorz贸w, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Prace kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chorz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Chorz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.09.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Opolska 19, 41-500 Chorz贸w, powiat: m. Chorz贸w, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Chorz贸w
Gmina pracodawcy: Chorz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chorz贸w
Ulica pracodawcy: Opolska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: prowadzenie baru, sto艂贸wki,
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Koordynator rodzinnej pieczy zast臋pczej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
gotowanie
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2015-12-01 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie surowc贸w do produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych, sporz膮dzanie wyrob贸w mi臋snych, m膮cznych, porcjonowanie i dekorowanie wyrob贸w,
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w i p贸艂produkt贸w, zabezpieczanie ich przed zepsuciem, sporz膮dzanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej, przygotowywanie potraw i napoj贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, u艂o偶enie menu w j臋zyku ukrai艅skim, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami gastronomicznymi, konserwacja urz膮dze艅, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy i pomieszcze艅 produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
obs艂uga zestawu ig艂ofiltrowego, prace og贸lnobudowlane
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie ciep艂ych da艅 dla go艣ci A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2017-01-18 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2017-04-20 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw. Przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Sp贸艂ka Jawna W. Bogus艂awska U. Malinowicz - 2018-03-02 - Renice (zachodniopomorskie)
Praca w w restauracji hotelowej
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2017-06-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
prace biurowe,kontakt z klientem,przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczytniki (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Transport towaru z pkt a do pkt b
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Radomsko (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; osobom spoza miejsca wykonywania pracy zapewniony jest zwrot koszt贸w dojazdu lub dow贸z do miejsca pracy; miejsce wykonywania pracy: S艂upsk lub D臋bnica Kaszubska- do uzgodnienia z pracodawca; godziny pracy: 6.00- 14.00 lub 7.00- 15.00; wysoko艣膰 wynagrodzenia od 3000 z艂 brutto- do uzgodnienia; okres pr贸bny 1 miesi膮c
Mini- Max Piotr Sadowski - 2018-02-06 - S艂upsk (pomorskie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe " ANERI" - 2016-07-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-04-14 - Wejherowo (pomorskie)
gotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej, utrzymanie porz膮dku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie kuchni azjatyckiej
Bar Hanoi - 2018-01-16 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
kucharz zmianowy - przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych i grup, zgodnie ze standardami firmy, bierz膮ce prace porz膮dkowe,
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ALPOL - 2017-01-31 - Wieliczka (ma艂opolskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA 艢WIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-01-05 - Jasienica (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w i obs艂uga go艣ci
Przedsi臋biorstwo ZEMAR Marek Hornowski Sp贸lka Jawna - 2016-06-02 - Domaszewnica (lubelskie)
Odpowiedzialno艣膰 za dzia艂anie kuchni i wsp贸艂tworzenie menu, rozwi膮zywanie problem贸w dotycz膮cych produkt贸w, przygotowywanie produkt贸w zgodnie z otrzymanymi standardami, przygotowywanie dziennego planu produkcji.
VEGANCJA Magdalena Smoli艅ska - 2015-12-29 - P艂ock (mazowieckie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela - 2018-08-20 - Jele艣nia (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMO艢膯 NOWOCZESNEGO SPRZ臉TU W KUCHNI
GOLDEN Sala Bankietowa Wioletta Kraus Radwanice - 2016-02-08 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnych, w szczeg贸lno艣ci kuchni wietnamskiejpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej ni偶 20 godzin w miesi膮cu)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w lokalu gastronomicznym
KARCZMA M艁YN S.R.O SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 ODDZIA艁 W POLSCE Kamienica 368 - 2018-03-27 - Kamienica (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-09-02 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Nidzica (warmi艅sko-mazurskie)