KUCHARZ Charsznica oferta pracy Monika Luberda "DUET"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń AGD.
Data publikacji: 2016-01-18
Lokalizacja: Charsznica (małopolskie)
Pracodawca: Monika Luberda "DUET"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 20, 32-250 Charsznica, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń AGD.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Charsznica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Charsznica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat.B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Konieczna książeczka SANEPID, doświadczenie i wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe, mile widziane prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy: Monika Luberda "DUET"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 20, 32-250 Charsznica, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: miechowski
Gmina pracodawcy: Charsznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Charsznica
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy:
Organizacja imprez okolicznościowych, usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.01.2016
Data dodania oferty pracy: 14.01.2016
Oferta pracy ważna do: 14.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przygotowywanie potraw od podstaw, utrzymanie czystości na terenie kuchni, jedna zmiana 9.00-21.00, praca co drugi dzień także w soboty i niedziele
"RESTAURACJA POPULARNA" JAN SADOWSKI I KATARZYNA SADOWSKA - 2017-01-03 - Działoszyn (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-04-18 - Wyszków (mazowieckie)
kucharz małej gastronomii w pizzerii
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Wągrowiec (wielkopolskie)
W ZAWODZIE
Barbara Mazurkiewicz Restauracja-Zajazd "Hajduk" Firma Handlowo-Usługowa - 2016-05-31 - Opolnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-12, 12-20
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw dostępnych w menu firmy
Firma Usługowo-Handlowa "ZAMKOWA" Sebastian Kaźmierczak - 2016-01-07 - Oborniki (wielkopolskie)
jw.
GOOD-PERSONEL SP. Z O.O. (Agencja zatrudnienia 14221) - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Wymagany staż w zawodzie 10-15 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-03-04 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni armieńskiej i gruzińskiej na grillu typu mangał
Paweł Dąbrowski T&S CONSULTING - 2016-04-12 - Karpacz (dolnośląskie)
sporządzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Leszno (wielkopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-06-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-03-27 - Bogatynia (dolnośląskie)
Filetowanie ryb, przygotowywanie kuchni azjatyckiej. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe, staż pracy 2 lata, umiejętność filetowania ryb, znajomość kuchni azjatyckiej, posiadanie książeczki sanepidowskiej.
HAYABUSA s.c. - 2017-04-28 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich i polskich.
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace serwisowe i instalatorskie urządzeń IT, zasilaczy UPS
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Osowno (lubelskie)
Obróbka produktów spożywczych, produkcja, umiejętności do robienia sushi, wyrobów cukierniczych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Legnica (dolnośląskie)
- praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki - 2016-04-04 - Szepietowo (podlaskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań wg receptur kuchni wietnamskiej.
Bar Hanoi - 2016-06-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Julinek (mazowieckie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne lub osoba z doświadczeniem w gastronomii, osoba zarejestrowana w PUP przed 07.,11.2016, profil II, spełniająca warunek art. 49 (2-6)
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków wg diet
Fundacja Sadyba - 2016-08-26 - Skwirzowa (świętokrzyskie)