KELNER/KELNERKA Bysław oferta pracy WALDI-TRANS WALDEMAR GÓRECKI - "Zajazd u Marcela" Waldemar Górecki
Stanowisko: KELNER/KELNERKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: obsługa gości
Data publikacji: 2020-12-07
Lokalizacja: Bysław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: WALDI-TRANS WALDEMAR GÓRECKI - "Zajazd u Marcela" Waldemar Górecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 4a, 89-510 Bysław, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obsługa gości
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KELNER/KELNERKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bysław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tucholski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0416
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubiewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kelner*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
WALDI-TRANS WALDEMAR GÓRECKI - "Zajazd u Marcela" Waldemar Górecki
danePracodawcy_nip: 8771021843
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Adres pracodawcy:
13-324 Nowe Grodziczno 75, powiat: nowomiejski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: nowomiejski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2812
Gmina pracodawcy: Grodziczno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowe Grodziczno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0844070
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|513101
Zawód wykonywany przez pracownika: kelner*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.12.2020
Oferta pracy ważna do: 06.01.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18e2439cd69af3307f79b602a25797b9
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
UMOWA O PRACĘ TYMCZASOWĄ;TRANSPORT TOWARU WÓZKAMI WIDŁOWYMI BOCZNYMI I CZOŁOWYMI, ZAŁADUNEK/ROZŁADUNEK TOWARÓW, PRZYGOTOWANIE TOWARU DO WYSYŁKI, OKLEJANIE TOWARÓW, PALETYZOWANIE ZGODNIE Z WYMAGANIAMI KLIENTA, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW Z PRZYJĘĆ I WYSYŁEK;WYMAGANIA: MIN 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, UPRAWNIENIA NA WÓZEK WIDŁOWY;GODZINY PRACY: 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN DĄBIE;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: OSOBISTY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 10.00 - 16.00 AL. PIASTÓW 30, TEL 723190048 LUB C.V I LIST MOTYWACYJNY NA MAIL sylwia.chalupczynska (at) adecco.pl;
ADECCO POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
znajomość potraw i usług, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień, obsługa maszyn i urządzeń stosowanych w części handlowej restauracji, inkasowanie należności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad GNP/GHP oraz BHP. Praca w Płocku w systemie dwuzmianowym, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Stowarzyszenie Na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów "AS" - 2020-10-01 - Płock (mazowieckie)
kelner
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-11-07 - Krzyszkowice (małopolskie)
Praca w charakterze kelnera/ kelnerki.
K&D PIZZA WORLD S.C. Jakub Goryl, Dawid Nieckarz - 2016-04-26 - Racibórz (śląskie)
Opieka i praca z dziećmi, doraźnie praca w terenie, prowadzenie dokumentacji. Równoważny system pracy. Miejsce pracy: ul. Krokusowa 15/17 oraz ul. Gazowa 8.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2017-12-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, obsługa klienta: wydawanie potraw i napojów, nakrywanie stołów, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień, obsługa maszyn i urządzeń stosowanych w części handlowej zakładu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- obsługa klientów restauracji- porządek na sali konsumpcyjnej- nakrywanie stołów w zależności od rodzaju uroczystości- prezentowanie oferty lokalu
DOROTA MADEJSKA - 2020-10-12 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc kuchenna
FUNDACJA EDUKACJA, ZDROWIE, ROZWÓJ - 2019-03-18 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
- obsługa imprez konferencyjnych - przygotowywanie sali konsumpcyjnej - kompleksowa obsługa konsumenta - wydawanie potraw i napojów- przyjmowanie i rozliczanie gotówki za wydane posiłki- realizacja stawianych zadań na zajmowanym stanowisku
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego/6 Mazowiecka Brygada Obrony Terytorialnej - 2019-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
Profesjonalna obsługa kelnerska, co obejmuje w szczególności powitanie gości, wybór stolika, przedstawienie menu, udzielenie informacji o ofercie gastronomicznej, przyjmowanie zamówień przy stolikach i telefonicznie, przekazywanie zamówień do realizacji, serwowanie dań i napojów, przyjmowanie płatności, pożegnanie klientów. .Przygotowanie restauracji przed otwarciem i zamknięciem. Dbanie o porządek na sali konsumpcyjnej oraz o wystrój i wizerunek restauracji. Dbanie o swój wygląd, noszenie stroju kelnerskiego zgodnego z wytycznymi oraz prezentowanie wysokiego poziomu kultury osobistej.Praca w godz. 11-23 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa gości w restauracji hotelowej, baru, kawiarni.
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Kliczków (dolnośląskie)
Obsługa klienta, obsługa baru, obsługa restauracji, imprez okolicznościowych.
EKWOS Piotr Parasiewicz - 2016-11-15 - Grębiszew (mazowieckie)
Nadzór nad załadunkiem, rozładunkiem, kierowanie pojazdem, zabezpieczanie ładunku. Praca na terenie Europy.
DREWSTAL Przemysław Beńko Wierzchowo - 2016-09-28 - Wierzchowo (zachodniopomorskie)
Obsługa klientów.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Etanex" Danuta Kożuszek - 2015-12-02 - Nisko (podkarpackie)
wszystkie prace związane z produkcja pieczywa
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W RYNIE - 2016-06-22 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za bezpośrednią i profesjonalną obsługę gości z zachowaniem obowiązujących standardów i procedur w naszym kompleksie gastronomiczno-hotelarskim, przyjmowanie i realizację zamówień, pomoc w wyborze dań i napojów, dbanie o pozytywny wizerunek Sali, wykonywanie czynności kelnerskich, przestrzeganie zasad higieny, postawa pro kliencka, umiejętność współpracy i budowania relacji, dyspozycyjność. gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI" SŁAWOMIR GÓRSKI - 2018-03-28 - Proszenie (łódzkie)
Przedstawianie gościom menu, udzielanie informacji odnośnie serwowanych dań i napojów, pomoc w wyborze poszczególnych dań, przyjmowanie zamówień i odpowiednia ich realizacja. Kelner musi zadbać o doniesienie zamówionych potraw i dodatków oraz odpowiednie podanie ich do stołu. Sprawowanie ciągłego nadzoru nad klientami i reagowanie na ich wezwanie. Po zakończonym posiłku przedstawienie rachunku i przyjmowanie zapłaty. Ważnym elementem jest również pożegnanie klientów i zachęcenie ich do ponownego odwiedzenia lokalu. Praca w godz. 12:00 - 22:00
INWEST HOTEL Sp. z o.o. - 2018-03-07 - Zawiercie (śląskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres cezary77 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku kelnera.
CEZARY SUSKA SCS - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie listy materiałów do zaopatrzenia, nadzór nad terminowością dostaw i harmonogram prac budow.-montaż., zarządzanie brygadami, przydział obowiązków i ich egzekwowanie, wykonanie przedmiarów i obmiarów robót budowlanych, kontrola jakości wykonywania prac, przygotowanie dokumentacji i specyfikacji materiałowej, kalkulacja robót, reprezentowanie firmy i inwestora.
AWANGARDA PROJEKT Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Brześce (mazowieckie)
palenie w piecu, koszenie trawy, drobne prace remontowe
Zakład Usług Medycznych w Kostomłotach - 2019-05-21 - Kostomłoty (dolnośląskie)
jw.
SERHIY POLNYY ADVENTIS - 2017-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
*
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji - 2018-02-14 - Białystok (podlaskie)
Utrzymanie w czystości wyznaczonych pomieszczeń i ich wyposażenia,używanie środków czystości oraz środków dezynfekcyjnych zgodnie z ichprzeznaczeniem. Mycie i dezynfekcja pomieszczeń zgodnie z planemhigieny. Wykonywanie poleceń pielęgniarki i lekarza dotyczących pracporządkowych w oddziale.
Centrum Opieki Paliatywnej "BETANIA" - 2016-08-11 - Opole (opolskie)
kucharze/ bufetowy
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WAŁCZ - 2016-03-08 - Wałcz (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA SALI RESTAURACYJNEJ
OKFAMILY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie restauracji, doradzanie i udzielanie gosciom informacji na temat oferowanych dań, serwowanie dań, napojów, dbanie o wizerunek restauracji
L&P Sp. z o.o. - 2016-06-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wypiekanie ciasta drożdżowego.System czasu pracy: nocnyGodzina zakończenia pracy 20:00 - 4:00Kontakt z pracodawcą: cukiernia (at) filipinka.wroclaw.pl lub 713223969
"CUKIERNIA FILIPINKA" CZESŁAW LENIK ZENON LENIK SPÓŁKA JAWNA - 2020-07-15 - Wrocław (dolnośląskie)
operator koparko - ładowarki
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE BOSTA ZDEBKO STANISŁAW - 2018-01-16 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
obsługa gości podczas rezerwacji w restauracji praca w godz. 10.00-20.00
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Warszawa (mazowieckie)