POMOC KUCHENNA Kobylec oferta pracy FERRARA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Data publikacji: 2018-01-23
Lokalizacja: Kobylec (wielkopolskie)
Pracodawca: FERRARA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wągrowiecka 6, 62-100 Kobylec, powiat: wągrowiecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kobylec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wągrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wągrowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
FERRARA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wągrowcu
Adres pracodawcy:
Wągrowiecka 6, 62-100 Kobylec, powiat: wągrowiecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: C.V.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wągrowiecki
Gmina pracodawcy: Wągrowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kobylec
Adres strony pracodawcy: www.ferrara.pl
Ulica pracodawcy: Wągrowiecka
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wągrowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 23.01.2018
Oferta pracy ważna do: 22.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sierpc (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowaniu wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Opoczno (łódzkie)
Wykonywanie obróbki wstępnej surowców spożywczych,wykonywanie prac pomocniczych,pakowanie posiłków,obsługa maszyn pakujących Duniform,wykonywanie prac porządkowych.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Łódź (łódzkie)
pomoc w kuchni, dbanie o czystosć
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Częstochowa (śląskie)
prace administracyjne, kadrowe i płacowe; prowadzenie spraw administracyjnych i organizacyjnych Oddziału; prowadzenie dokumentacji kadrowej i baz danych pracowników; rozliczanie czasu pracy pracowników; naliczanie płac pracowników; wymagane doświadczenie w części lub w całości w/w zakresu obowiązków
ALCHEMIA S.A.ODDZIAŁ WALCOWNIA RUR ANDRZEJ - 2017-02-14 - Zawadzkie (opolskie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Puńsk (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków w żywieniu zbiorowym
KLUB "SEMAFOR" ZAJAZD "OKAY" ELŻBIETA LIPIŃSKA - 2016-01-25 - Barak (mazowieckie)
zapoznanie się z przepisami i regulaminem pracy(m.in. instruktaż szkoleniowy z zakresu BHP i p.poż), obróbka surowców (mycie, obieranie, czyszczenie) warzyw, owoców, mięś itp., rozdrabnianie i porcjowanie warzyw, owoców i innych surowców, pomoc w przygotowaniu półproduktów: farszów itd., pomoc w sporządzaniu potraw i wyrobów kulinarnych, realizacja zamówień klientów tj. gotowanie lub podgrzewanie wyrobów oraz ich wydawanie, obróbka termiczna surowców, półproduktów, wyrobów ( gotowanie, smażenie), przechowywanie i pakowanie surowców/ produktów, dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy (uzupełnienie przypraw, talerzy i drobnych sprzętów niezbędnych przy gotowaniu, utrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz regałach magazynowych i w lodówkach - w tym dbanie o rotacje towarów, zmywanie naczyń oraz przyborów kuchennych, prace porządkowe (okresowe mycie lodówki, regałów).czas pracy10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mielec (podkarpackie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW, UTRZYMANIE PORZĄDKU MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, CHĘCI DO PRACY, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 6 6 W GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy, pomoc przy przygotowywaniu posiłków, zmywanie narządzi kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Pomoc w kuchni, obsługa lodziarni
" MUSSANA " Handel i Gastronomia Dorota Bąk - 2016-05-11 - Karwia (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym.
Przedszkole Samorządowe nr 58 - 2016-04-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie naleśników z farszem
Magda Konkel - 2016-07-08 - Chałupy (pomorskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I MIĘSA, OBSŁUGA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH, PRZYGOTOWYWANIE SURÓWEK, SPRZĄTANIĘ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA W OSTANICH 5 LAT
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Możliwość zatrudnienia na stałe.Praca na 2 zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 14:00-22:00.
ROBERT JAKUSZ - 2016-06-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2018-03-13 - Karpacz (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; zakres obowiązków: prace ogólnobudowlane, dachy, elewacje, malowanie; jedna zmiana; miejsce: Gliwice, Pyskowice
FIRMA REMONTOWO-BUDOWLANA "KILBUD" JOANNA KILKIEWICZ - 2017-10-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, obróbka warzyw, owocówm i mięs
PPUH "EMES"Stanisław Mazur w Janowie Lubelskim - 2016-10-18 - Janów Lubelski (lubelskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Spała (łódzkie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Dbanie o czystość stanowiska pracy.Zmywanie naczyń, obieranie warzyw itp.
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
- obieranie krojenie produktów- utrzymywanie porządku- zmywanie naczyń
Lamar Usługi Hotelarsko-Gastronomiczne Mariusz Lauda - 2018-09-04 - Sopot (pomorskie)
- zapoznanie się z przepisami, systemem HACCP;- udział w szkoleniach dla pracowników kuchni;- zaznajomienie się z zasadami utrzymywania czystości w miejscu pracy;- zaopatrywanie kuchni w towar;- zasady magazynowania dostarczonego towaru;- kontrola temperatur w chłodni;- przygotowanie składników potraw;- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- wydawanie obiadów;- obliczanie stawki żywieniowej;- pobieranie próbek pokarmowych
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowanie posiłków i ich wydawanie, obsługa kasy fiskalnej, (do przyuczenia), obsługa klienta, dbanie o czystość
MP CONSULTING & MANAGEMENT MARIUSZ PUSZCZAŁO - 2017-09-08 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Restauracje, hotele, catering, gastronomia.Przygotowywanie ustalonego menu.Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Łódź (łódzkie)
obieranie warzyw, mycie naczyń pomoce kuchenne
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Namysłów (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnychDyspozycyjność w różnych godzinach 6-14, 22-6, około 160 godzin pracy miesięcznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Zmywanie, obieranie warzyw, resztkowanie, polerowanie sztućców.
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-09 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)