POMOC KUCHENNA Jastrzębie-Zdrój oferta pracy PIEROGARNIA "POD ANIOŁEM"
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni w pierogarni
Data publikacji: 2018-01-22
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: PIEROGARNIA "POD ANIOŁEM"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wielkopolska 42 c, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni w pierogarni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy: PIEROGARNIA "POD ANIOŁEM"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Wielkopolska 42 c, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontak telefoniczny pod numerem 602808056
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wielkopolska
Numer budynku pracodawcy: 42 c
Profil działalności pracodawcy: Prowadzenie usług gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.01.2018
Data dodania oferty pracy: 19.01.2018
Oferta pracy ważna do: 20.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2019-10-29 - Sanok (podkarpackie)
pomoc przy wydawaniu posiłków, praca na jedną zmianę 10.00-18.00, praca w co trzecią sobotę
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2017-02-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Jaworzno (śląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, Obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie,czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń kuchennych, pomoc w zaopatrywaniu szkoły w artykuły spożywcze i sprzętystanowiące wyposażenie kuchni, sprawdzanie i kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów; zakup produktów, rozwożenie i wydawanie produktów przed i po przetworzeniu, prace transportowe ręczne, chłodny mikroklimatw miejscach przechowywania mięs i nabiału;
DA-KAR Anna Kubić - 2016-09-29 - Banino (pomorskie)
pomoc przy przygotowaniu potraw,dobieranie surowców,dokonywanie obróbki wstępnej,wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Trzebinia (małopolskie)
Pomoc kucharzowi w przygotowaniu dań (obieranie, krojenie, utrzymanie porządku). Praca w systemie zmianowym od 7-19 i od 19-7.
Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna ZAJAZD LEŚNY Iga Niżnik - 2017-05-19 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)
Według stanowiska - prace pomocnicze przy przygotowywaniu potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-11-25 - Kraków (małopolskie)
Wstępna obróbka warzyw i mięs, dbanie o porządek w miejscu pracy.Praca na czas określony: 01.07.2019 - 01.03.2022Godzina zakończenia pracy: 5:59
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw;-właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni;-przestrzeganie zasad higieny osobistej, przygotowania potraw zgodnie z recepturą oraz wskazaniem kucharza;-utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
praca w kuchni i stołowce szkolnejOFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJ
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Rzeszów (podkarpackie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków dzieciom, utrzymanie naczyń i miejsca pracy w czystości. Wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w pracy na stanowisku, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 10 - 2016-03-16 - Łódź (łódzkie)
Obsługa klientów-wydawanie posiłków. Pomoc w przygotowywaniu dań gastronomicznych, przyjmowanie zamówień, dbanie o czystość w całym lokalu, obsługa zmywarki.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Zamość (lubelskie)
wg programu stażugodziny odbywania stażu: 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Zawiercie (śląskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Płock (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków dla gości.
"KRAKOWSKA FUNDACJA CENTRUM INFORMACJI, SPOTKAŃ, DIALOGU, WYCHOWANIA I MODLITWY W OŚWIĘCIMIU" - 2019-08-02 - Oświęcim (małopolskie)
Obsługa maszyny zmywającej, praca na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRACE MURARSKIE ORAZ PRACE BRUKARSKIE
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Rumia (pomorskie)
Praca w kuchni i obieranie warzyw, przygotowywanie posiłków, mycie naczyń
MARTINA CATERING spółka z.o.o - 2019-08-20 - Gniezno (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,utrzymywanie czystości na kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW KALARUS - 2018-05-09 - Będzin (śląskie)
Pomoc kuchenna /pomooc w przyrządzaniu,wydawaniu posiłków,sprzątanie/
Niepubliczne Przedszkole "Akademia Dziecka" - 2017-04-10 - Naprawa (małopolskie)
Utrzymanie w należytym porządku maszyn i sprzętu kuchennego oraz innych przedmiotów służących do przygotowania, podawania posiłków oraz utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza kuchennego, zmywanie i wyparzanie naczyń kuchennych, pobieranie, oznakowanie i właściwe przechowywanie próbek żywności z każdego posiłku, współpraca z kucharką w przygotowywaniu posiłków zgodnie z przepisami i zasadami zdrowego i racjonalnego żywienia. Dwie zmiany: 7:00-15:00, 10:00-18:00.Kontakt z pracodawcą: 71 322 15 13, preferowany kontakt osobisty.Oferat dostępna w sali G.
Dom Pomocy Społecznej im. Świętej Rodziny - 2016-12-13 - Wrocław (dolnośląskie)
,
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Pracownik kuchni- praca fizyczna
AMREST SP. Z O.O. - 2018-12-03 - Rzgów (łódzkie)
Świadczenie usług gastronomiocznych, polegających na pomocy przy sporządzaniu dań mięsnych, zupsurówek,śniadań, kolacji oraz pomocy przy zmywaniu naczyń.
HOTEL GOŁĘBIEWSKI TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI,TAGO PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU CUKIERNICZEGO TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI - 2019-09-19 - Karpacz (dolnośląskie)
Wstępna obróbka produktów- np. warzyw, ziemniaków, krojenie, porcjowanie produktów, mycie i dezynfekcja wózków, transportowanie posiłków na oddziały, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, zwożenie posiłków z oddziałów. Praca na jednym stanowisku w godzinach od 6 do 14, 40 godzin tygodniowo, na drugim 7-19 co drugi dzień, również 40 godzin tygodniowo.
Vendi Servis Sp. z o.o. - 2016-10-26 - Wyszków (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Koryciny (podlaskie)
f
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
jw.
W TRAKCIE Marta Nowakowska - 2015-11-25 - Warszawa (mazowieckie)