KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy LUNCH BISTRO EWELINA BADACZ MONIKA DZIOBA SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 300 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków - kuchnia polska
Data publikacji: 2017-03-13
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: LUNCH BISTRO EWELINA BADACZ MONIKA DZIOBA SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ptasia 16AB, 65-520 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków - kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziana książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy:
LUNCH BISTRO EWELINA BADACZ MONIKA DZIOBA SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Ptasia 16AB, 65-520 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Ptasia
Numer budynku pracodawcy: 16AB
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2017
Oferta pracy ważna do: 07.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie prac na budowach
GROUP GARDEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-07 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Górki Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, przyjmowanie towaru, dobanie o porządek na stanowisku, kontrola jakości i terminu przydatności produktów, przygotowywanie list zakupów.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 10-18.00. Oferta skierowana do osób bezrobotnych z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-11 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach (12-16) lub e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-02-16 - Ustka (pomorskie)
praca na stanowisku kucharza
S.C. LOKATO Buczkowska Zofia, Ewa Buczkowska - 2017-08-16 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
ukłaadanie rur PCV według spadku terenu.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Boruty-Goski (podlaskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, doświadczenie w zawodzie;wynagrodzenie do uzgodnienia,
Pizzeria Aleksandra Łukasz Marciszewski - 2016-07-28 - Raszków (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: mile widziane; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-03-07 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie posiłków - obiady.
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
Ahmet Palta, Narin - 2016-04-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Prace pomocnicze przy obsłudze osób bezrobotnych i poszukujących pracy, przyjmowanie dokumentów, sporządzanie kopii, udzielanie informacji, archiwizacja dokumentów
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Olesno (opolskie)
- wykładanie towaru- dbałość o właściwe rozmieszczenie towarów na powierzchni hurtowni- zapewnienie porządku w hurtowni- drobne prace porządkowe(mile widziane uprawnienia na wózki widłowe)
"HR WORK FORCE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-29 - Katowice (śląskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2016-09-06 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-09-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
- przyrządzanie posiłków- prowadzenie i utrzymywanie porządku w magazynie żywnościowym- pobieranie produktów z magazynów i właściwe ich ewidencjonowanie- współpraca z intendentem- przestrzeganie norm żywieniowych- wykonywanie innych poleceń wydanych przez dyrektora
Żłobek "Niezapominajka" - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
przyrządzanie potraw dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2017-04-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2017-08-29 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie dań według zamówień
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2017-11-09 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
1.Sporządzanie potraw kuchni polskiej i włoskiej2.Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy3.Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Restauracja SALINE w Hotelu Focus w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2016-11-30 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łukowe (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz/pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Jacentów (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15,
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-26 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Warszawa (mazowieckie)