KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy DRZONKÓW CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: organizacja pracy na kuchni, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości na kuchni (praca: Zielona Góra, Drzonków)
Data publikacji: 2016-05-17
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: DRZONKÓW CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizacja pracy na kuchni, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości na kuchni (praca: Zielona Góra, Drzonków)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum zawodowe, kucharz lub inne, minimum rok doświadczenia zawodowego, umiejętność pracy w zespole, kreatywność, sumienność, dyspozycyjność, odporność na stres
Nazwa pracodawcy:
DRZONKÓW CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Drzonków - Olimpijska 20, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Drzonków - Olimpijska
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2016
Oferta pracy ważna do: 16.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2015-12-02 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Przygotowywanie potraw wg zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia. Dwie zmiany 10.00 - 18.00, 14.00 - 22.00. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
ANCORA BUŻANTOWICZ I HŁYWA SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-05 - Piła (wielkopolskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-12-08 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, kebabów, słatekoobsługa klienta, utrzymywanie lokalu w czystości
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Barwice (zachodniopomorskie)
przygotowanie produktów do obróbkiprzygotowanie listy zakupówpomoc przy przygotowaniu posiłkówporcjowanie i wydawanie dańprzygotowanie stołówki do przyjęcia gościobsługa zmywaka
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w gastronomii.Umowa o pracę na okres próbny - 3 miesiąceWynagrodzenie do ustalenia w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.Równoważny system czasu pracy w zakresie godzin 6.00-4.00
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-01 - Piła (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-11-02 - Wardzyn (łódzkie)
Praca na trzy zmiany 09:00 do 21:00. Bar w Krynicy Morskiej - smażenie ryb
PHU ŁONIEWSKI Piotr Łoniewski - 2016-06-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg. stanowiska
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 IM. JANA KILIŃSKIEGO KROSNO ODRZ. - 2016-08-17 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 12-20, 15-23.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-03 - Janki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Gorlice (małopolskie)
wg zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2018-07-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodny, praca na ul. Wybickiego 43, Grudziądz
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji EFEZ w Galerii Cuprum Arena w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2016-06-16 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2016-07-25 - Opole (opolskie)
PRACA W KUCHNI , PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
MARAND MARCZYDŁO ANDRZEJ - 2018-04-25 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w zbiorowym żywieniu
ESPANA s.c. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2015-11-25 - Widuchowa (zachodniopomorskie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, deserów, napojów.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzień.Okazjonalnie dłuższe godziny pracy w trakcie obsługi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mróz - 2017-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INA Nagnajewicz Iwona - 2017-07-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Jabłonna (mazowieckie)
Kucharz w Kadyny Folwark Hotel & SPAWynagrodzenie do uzgodnienia uzalkeżnione od umiejętności i kwalifikacji.
Kadyny Folwark Hotel & SPA Marian Kaczmarek - 2018-01-11 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW , PRZEKĄSEK
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie dań wg standardów
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Kraków (małopolskie)
przyrządzanie potraw typu fast food i ich bezpośrednia sprzedaż
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2016-12-14 - Tarnowskie Góry (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 15.00- 23.00
PHU "EDEN" WALERIAN KASPERSKI - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie, prawo jazdy C/E, mile widziane uprawnienia operatora koparki
Instalatorstwo Sanitarne Stanisław Grześkowiak - 2015-11-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe (gastronomiczne) oraz książeczka sanepid. Zgłoszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2016-06-10 - Łódź (łódzkie)