KUCHARZ Tomasz贸w Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W , PRZEK膭SEK
Data publikacji: 2017-03-02
Lokalizacja: Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tomasz贸w Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W , PRZEK膭SEK
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tomasz贸w Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tomaszowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 46, 97-200 Tomasz贸w Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomasz贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tomasz贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 46
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: S
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.03.2017
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I MENUlokal Bistro Panie Przodem w budynku Centrum Spotkania Kultur
"KEJP" s.c. Ewelina Pyzik, Katarzyna Jurko - 2018-09-05 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w z element贸w mi臋snych i pieczenie mi臋s.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Pod艂臋偶 (mazowieckie)
I zmiana 10.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, wydawanie posi艂k贸w, organizacja stanowiska pracy; dwie zmiany; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-02-11 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw. Zachowanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
VHM Hotel Management5272464408 - 2018-04-20 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 I PIZZY, OBS艁UGA GRILLA, FRYTOWNICY, PIECA DO PIZZY
MK ALHAMBRA RESTAURANT - 2017-10-24 - Skierniewice (艂贸dzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porz膮dku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Jawor (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posilk贸w wschodnio-ukrai艅skich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
utrzymywanie w czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
wg zakresu obowi膮zk贸w na stanowisku kucharza, pomocy kuchennej
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie warzyw, owoc贸w, produkt贸w spo偶ywczych, przygotowanie potraw i gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
koordynowoanie i nadzorowanie prac kasjer贸w liniowych, zarz膮dzanie i sporz膮dzanie dokumentacji kasjerskiej, rozliczanie kasjer贸w i kontrola stanu kasy, obs艂uga klienta, wystawianie faktur, przyjmowanie wp艂at got贸wki
"GANDIA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-13 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-06-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2016-09-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; do艣wiadczenie zawodowe; przygotowywanie posi艂k贸w i imprez okoliczno艣ciowych; samodzielno艣膰; jedna zmiana; miejsce pracy: Knur贸w
RESTAURACJA "Zacisze Le艣ne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-04-10 - Knur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw oraz posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2015-12-21 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Pu艂awy (lubelskie)
1.Przygotowywanie posi艂k贸w na potrzeby o艣rodka,2.Sma偶enie ryb,3.Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu zestaw贸w do sprzeda偶y
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Miastko (pomorskie)
1. Organizowanie i prowadzenie sekretariatu.2. Przyjmowanie poczty przychodz膮cej oraz wysy艂anie poczty wychodz膮cej wraz z prowadzeniem odpowiedniej dokumentacji.3. Segregowanie oraz rozdzielanie otrzymanej korespondencji.4. Zamawianie materia艂贸w biurowych i ich rozliczanie (prowadzenie rejestru).5. Zlecanie wysy艂ek zagranicznych i krajowych w ramach us艂ug kurierskich.6. Wype艂niania formularzy zam贸wie艅 na towary.7. Prowadzenie rejestru przychodz膮cych faktur.8. Obs艂uga centrali telefonicznej: przyjmowanie oraz 艂膮czenie rozm贸w telefonicznych.9. Kierowanie interesant贸w bezpo艣rednio do kierownik贸w w艂a艣ciwych kom贸rek organizacyjnych.10. Bie偶膮ce prowadzenie spraw zleconych przez prze艂o偶onego, w szczeg贸lno艣ci tworzenie projekt贸w pism, korespondencji i dokument贸w.11. Przygotowywanie materia艂贸w informacyjnych dotycz膮cych zak艂adu pracy informacje o firmie, informacje zamieszczane na tablicy og艂osze艅.12. Obs艂uga dyrektora oraz go艣ci (klient贸w) zaproszonych na spotkania, narady, konferencje.13. Nadz贸r nad porz膮dkiem i wyposa偶eniem gabinetu dyrektora (kwiaty, drobne sprz臋ty i materia艂y biurowe, wizyt贸wki itp.).14. Nadz贸r nad dokumentami wymagaj膮cymi czasowej kontroli np.: przed艂u偶enie ubezpieczenia auta, etc.15. Prowadzenie dokumentacji oraz nadz贸r nad pomys艂ami /usprawnieniami.16. Wsp贸艂praca przy organizowaniu targ贸w oraz przygotowywaniu materia艂贸w promocyjno- informacyjno-reklamowych.17. Organizowanie wyjazd贸w s艂u偶bowych: rezerwacja bilet贸w, hoteli, wypo偶yczanie samochodu, wizy.18. Organizowanie pobyt贸w go艣ci: obs艂uga logistyczna, odpowiednie przygotowanie miejsca na spotkania etc.19. Organizowanie imprez i spotka艅 s艂u偶bowych. Prowadzenie terminarza spotka艅 dla Dyrektora Zarz膮dzaj膮cego.20. Prowadzenie rejestru rezerwacji Sali konferencyjnej.21. Inne czynno艣ci zwi膮zane z prac膮 na zajmowanym stanowisku; w tym m.in. wykonywanie wszelkich polece艅 prze艂o偶onych.
C+N Polska Sp贸艂ka z o.o. - 2017-12-04 - Mielec (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni. Przyrz膮dzanie da艅 obiadowych, sa艂atek oraz pizzy. Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia - nabycie praktycznych umiej臋tno艣ci robienia pizzy dla os贸b z wykszta艂ceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: ksi膮偶eczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2016-06-23 - Rumia (pomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W ZGODNY ZE STANOWISKIEM.
JAN SZYMA艃SKI PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO US艁UGOWO-HANDLOWE "AGRO-BUD" - 2016-08-23 - Opoczno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty da艅.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-01-12 - Zamo艣膰 (lubelskie)