KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI Mielec oferta pracy Potępa Mariusz SOŁTYS
Stanowisko: KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Data publikacji: 2017-10-20
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Potępa Mariusz SOŁTYS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w branży gastronomicznej, kreatywność.
Nazwa pracodawcy: Potępa Mariusz SOŁTYS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadające ustalony odpowiedni profil pomocy, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcąKandydaci mogą także przesyłać Cv za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres praca.mielec0202 (at) gmail.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: pon-pt
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2017
Oferta pracy ważna do: 19.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i przekąsek kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna, smażenie, przyjmowanie towaru, rozkładanie produktów w magazynach lub chłodniach, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa oraz HCCP przy produkcji.
Kompleks Rekreacyjno-Hotelowo-Wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2018-03-06 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-09-19 - Janów (lubelskie)
jw.
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Słoneczne Tarasy Adam Turek - 2018-06-06 - Okuninka (lubelskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI,
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-12-06 - Godów (śląskie)
wyksz. zawodowe lub inne, min. 2 lata doświadczenia na ww stanowisku, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności;przygotowywanie i dostarczanie żywności do odbiorców zewnętrznych- katering
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-09-15 - Zgorzelec (dolnośląskie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, znajomość przypraw właściwych dla kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Łódź (łódzkie)
Prace na budowie
P.B.R. "WERBUD" - Eugeniusz Franków - 2017-04-28 - Kłodzko (dolnośląskie)
obsługa kancelarii szkoły, obsługa interesantów, prowadzenie ewidencji, rejestrów i zestawień, sporządzanie oraz przygotowywanie dokumentacji, organizacja planu dnia przełożonego, prowadzenie ewidencji materiałów biurowych
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lisiowólka (lubelskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-27 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, ciasta dla gości. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18, 16-24 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy. Istnieje mozliwość przyuczenia.
Firma "KARDAMON" S.C. Krzysztof Jerzak, Renata Mirosz - 2016-02-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u chińskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków obiadowych i pizzy. Praca na cały etat w godzinach od 8:00 do 16.00 + soboty i niedziele.
Zetka Cegielnia -Paweł Zawadka - 2016-01-18 - Kożuchów (lubuskie)
Obróbka wstępna surowców, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnnych, obsługa urządzeń gastronomicznyh.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żagań (lubuskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
uczestnictwo w ceremonii pogrzebowej
DOM POGRZEBOWY FENIX - 2017-07-05 - Lubin (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
-
Usługi Remontowo-Wykończeniowe ,,Complex-House" Piotr Stencel - 2016-07-08 - Kaliska Kościerskie (pomorskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-07-27 - Racibórz (śląskie)
obróbka wstępna i wykończeniowa, obsługa maszyn stolarskich (piły, frezarki), umiejętność posługiwania się narzędziami pomiarowymi, umiejętność obsługi obrabiarek typu: pilarki, wyrzynarki, wiertarki, szlifierki, malowanie i lakierowanie detali z drewna i ze sklejki zgodnie z technologią procesu, obsługa pistoletu lakierniczego i pompy malarskiej
"JUPI" Justyna Piechowiak Świebodzice - 2016-01-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
jw.
Zespół Żłobków m.st. Warszawy - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
.
Firma "RACZKIEWICZ" Jan Raczkiewicz - 2017-08-25 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Kombinat Rolny Kietrz Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Regietów (małopolskie)