KUCHARZ Wysowa-Zdr贸j oferta pracy "Caffe Bistro nad potokiem" Tadeusz Por臋ba
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
Data publikacji: 2019-10-07
Lokalizacja: Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Pracodawca: "Caffe Bistro nad potokiem" Tadeusz Por臋ba
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:38-316 Wysowa-Zdr贸j 151, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
umowa o prac臋 - okres pr贸bny do 3 miesi臋cy godziny pracy od 11:00 do 21:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wysowa-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: U艣cie Gorlickie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂ceknie min. zasadnicze zawodowe - niekierunkowe, mo偶liwo艣膰 przyuczenia kandydata do zawodu przez pracodawc臋
Nazwa pracodawcy: "Caffe Bistro nad potokiem" Tadeusz Por臋ba
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
38-316 Wysowa-Zdr贸j 151, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: U艣cie Gorlickie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wysowa-Zdr贸j
Numer budynku pracodawcy: 151
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 05.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6bb7195c1fde451f445f6d1de6a1b158
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w i dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.Praca na czas okre艣lony: 3 lata 18/06/2018 do 17/06/2021.Godzina dyspozycyjno艣ci: 8-18 (dwie zmiany: 8-16 lub 10-18).Sala G
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie farszy,robienie pierog贸w, pakowanie posi艂k贸w w/g gramatury,gotowanie posi艂k贸w mi臋snych
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
- kontakt z klientami - prace biurowe
EV-POLBUD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-24 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣膰i w kuchni, przygotowywanie posi艂lk贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stiwe i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz ich dostarczanie klientom na miejscu i dostawa we wskazane miejsca.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Pok贸j (opolskie)
wg stanowiska
BURSZTYN MEDICAL SPA Sp. C. 05-800 Pruszk贸w ul O艂贸wkowa 27 - 2017-10-26 - Bobolin (zachodniopomorskie)
kuchnia azjatycka
HA LONG - Marzena Szczepa艅ska - 2017-02-16 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie da艅 kuchni polskiej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami z u偶yciem narz臋dzi i maszyn gastronomicznych, zarz膮dzanie personelem,
"FRANEK" Piotr Franczak - 2019-07-31 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, Gotowanie, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy. Wydawanie posi艂k贸w. Uk艂adanie posi艂k贸w w pojemniki.
Justyna Cichecka - 2016-04-28 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 zagranic臋, dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - P艂ock (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w Bistro (kanapki, itp.)
LUCYNA KUBISZEWSKA FIRMA HANDLOWA "LUKA" - 2016-03-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W PLAC脫WKACH ZBIOROWEGO 呕YWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, miejsce pracy Restauracja Regendt- K膮ty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - K膮ty Rybackie (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o prawid艂owe przechowywanie 偶ywno艣ci, dbanie o twoar i jego racjonalne zagospodarowanie, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie swojego stanowiska pracy
Anna G臋bala "Bar Pere艂ka" Restauracja "Hejszowina" - 2019-04-02 - Kar艂贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2019-05-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie mi臋s, sur贸wek i garma偶erki
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SP脫艁KA CYWILNA MARZENA WOJCIECHOWSKA ROBERT WOJCIECHOWSKI - 2019-06-25 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
szykowanie posi艂k贸w z kuchni arme艅skiej a tak偶e innych posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw typu fast food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Biecz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 d藕wigania do 15kg. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca r贸wnie偶 w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-04-27 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produkt贸w do da艅
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - W膮growiec (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)-sporz膮dzanie list zakup贸w produkt贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "JARO" Jaros艂aw 艢wiercz - 2019-08-29 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BEKA Restauracja Przemys艂aw Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
Pozyskiwanie abonent贸w indywidualnych i biznesowych dla lokalnego operatora telekomunikacyjnego (internet, telefon IPTV we w艂asnej sieci 艣wiat艂owodowej). Opieka nad kluczowymi klientami. Dzia艂ania PR w spo艂eczno艣ciach lokalnych.
INFO-NET M.KASZUBA SP脫艁KA JAWNA - 2018-05-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-09-19 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋. - Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-09 - Katowice (艣l膮skie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-02-07 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - W膮growiec (wielkopolskie)