KUCHARZ Ustrzyki Dolne oferta pracy P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-11-05
Lokalizacja: Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Pracodawca: P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nadg贸rna 107, 38-700 Ustrzyki Dolne, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustrzyki Dolne
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bieszczadzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1801
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustrzyki Dolne
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA
danePracodawcy_nip: 8181000952
danePracodawcy_regon: 180831158
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ustrzykach Dolnych
Adres pracodawcy:
Sucharskiego 82, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-s臋dziszowski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: ropczycko-s臋dziszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1815
Gmina pracodawcy: Ropczyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ropczyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974825
Ulica pracodawcy: Sucharskiego
Numer budynku pracodawcy: 82
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ustrzykach Dolnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 05.11.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.11.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0500ed606086d171e2f9becab7e74f18
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
KLIMAR SP. Z O.O. - 2019-11-13 - Rudna Ma艂a (podkarpackie)
gotowanie kuchnia polska
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotownie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci indywidualnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Gron贸w (lubuskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)
Praca w dziale 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Nowe Bielice (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz zmianowy w restauracji
KARCZMA CZ艁EK脫WKA KAROLINA WOJNICZ - 2016-02-24 - Skorupy (mazowieckie)
Wykonywanie czynno艣ci pokojowej.
PARNAS Andrzej Jaskow - 2017-11-20 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, komponowanie karty da艅, nadz贸r jako艣ci zamawianej 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2020-08-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
Kucharz
FIRMA CATERINGOWA "RESTAURACJA POLSKA" - WIES艁AW BUDZIEJKO - 2019-01-15 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, mile widziane do艣wiadczenie, znajomo艣膰 j.angielskiego oraz j.niemieckiego w stopniu komunikatywnym.zakres obowi膮zk贸w: szukanie 艂adunk贸w do transportu
Us艂ugi Transportowe S艂awomir Ulbrich - 2018-05-17 - Smoszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - P艂ock (mazowieckie)
obs艂uga baru, obs艂uga klienta
FHU MASTECH - 2016-09-02 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-02-16 - Solina (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - 艢wilcza (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MA艁GORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-02-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy,
MARKET ABC BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ SP脫艁KA JAWNA - 2019-04-26 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej.
P.C.U.-CONG UOC PHAM - 2019-01-23 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca na dwie zmiany w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00
M-Group s.c. Micha艂 Sobota, Mateusz Sobota - 2019-05-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu kebab, pizza, obiady, obs艂uga klienta, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Radzanowo (mazowieckie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie da艅 do restauracji
Zajazd Korona - 2018-02-01 - 呕elk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka oraz przygotowywanie da艅 barowych. Praca w O艣rodku wypoczynkowym z mo偶liwo艣ci膮 zamieszkania. Wymagania: osoba wina by膰 zorganizowana, pracowita potrafi膮ca gotowa膰 dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomo艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500z艂.
Nawigator XXI Joanna Krawczyk- Nasi艂owska - 2016-03-04 - Jora Wielka (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej, gruzu艅skiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wereniki, cevapcici, okrioszki, chaczapuri) wg tradycyjnych receptur, przygotowywanie da艅 z dziczyzny.
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - P艂ock (mazowieckie)
obs艂uga urz膮dze艅 i narz臋dzi dost臋pnych w kuchni,przygotowywanie deser贸w i ciast,porcjowanie wyrob贸w kulinarnych,dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych,obs艂uga go艣ci indywidualnych oraz grupowych - przyj臋膰 okoliczno艣ciowych,utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Boszkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka terminczna. Obr贸bka wst臋pna.
Wies艂awa Pa艅kow - 2019-08-14 - Trzcianka (wielkopolskie)
samodzielny kucharz
Garma偶er S. C. Ewa Powa艂a, Jacek Gorol - 2019-06-25 - Bytom (艣l膮skie)
ORGANIZACJA PRACY PERSONELU KUCHNI, PRZESTRZEGANIE W艁A艢CIWEGO PODZIA艁U PRACY W KUCHNI I NADZ脫R NAD JEJ WYKONANIEMUCZESTNICTWO W PLANOWANIU POSI艁K脫W DLA UCZNI脫W I PLANOWE ICH WYKONANIE CODZIENNE POBIERANIE Z MAGAZYNU PRODUKT脫W 呕YWNO艢CIOWYCH DO SPORZ膭DZANIA POSI艁K脫W WG NORM ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM NA DANY DZIE艃, 艢CIS艁E PRZESTRZEGANIE RECEPTUR PRZYGOTOWANYCH POSI艁K脫WPRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W TECHNOLOGICZNYCH, SANITARNYCH I HIGIENICZNYCHWYKONYWANIE INNYCH ZADA艃 ZLECONYCH PRZEZ BEZPO艢REDNIEGO PRZE艁O呕ONEGOWYNAGRODZENIE ZASADNICZE 2 500,00 BRUTTO, PREMIA REGULAMINOWA 10 % 250,00 Z艁,ZAK艁AD PRACY WYP艁ACA DODATEK ZA WYS艁UG臉 LAT, NAGROD臉 JUBILEUSZOW膭R脫WNOWA呕NY CZAS PRACYKONTAKT TELEFONICZNY SEKRETARIAT 91 45 41 761 WEW 200LUB 91 45 41 761 WEW. 204 (DRUGI TELEFON AKTUALNY PO 17.08.2020R)
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SZCZECINIE - 2020-08-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)