KUCHARZ Ustka oferta pracy ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-22.00
Data publikacji: 2017-06-30
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz kuchni regonalnej
Nazwa pracodawcy: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 1526, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, inny, Godziny : 15.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 1526
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa i detaliczna napojów alkoholowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.06.2017
Oferta pracy ważna do: 29.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Jabłonna (mazowieckie)
przygotowywanie dań na kichni
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-03-15 - Złotów (wielkopolskie)
-
Hotel Restauracja "Chata za Wsią" - 2015-12-02 - Mysłakowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie surówek, kebabów, potraw kuchni pakistańskiej, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW. WSTĘPNA OBRÓBKA PRODUKTÓW, OBRÓBKA TERMICZNA PRODUKTÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY I W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH. WPROWADZANIE NOWOŚCI DO KARTY DAŃ. EFEKTYWNA PRACA W ZESPOLE
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
Produkcja tortilla
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2018-01-04 - Raszyn (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, smażenie, pieczenie, gotowanie, obróbka warzyw, sporządzanie surówek
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, dbanie po czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Jasło (podkarpackie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBAŁOŚĆ O STANOWISKO PRACY, WKŁAD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ I INNYCH NARODÓW, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ, DAŃ KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAIŃSKIEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE POWYŻEJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni sanatoryjnej.
STANMAROL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-10 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych w restauracji specjalizującej się w rybach i owocach morza;Filetowanie oraz marynowanie ryb;Smażenie oraz grillowanie ryb;Obsługa frytownicy oraz pieca;Przygotowywanie kanapek, tortilli;Terminowa realizacja zamówień;Praca stojąca.Oferujemy:Umowę zlecenie za pośrednictwem agencji z możliwością po 3 miesiącach zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę przez naszego klienta;Pracę ok. 8h dziennie, 5 dni w tygodniu;Stawkę godzinową i system premiowy;Konkursy dla pracowników;Profesjonalne szkolenia kulinarne, produktowe oraz w zakresie obsługi klienta.
Adecco Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-12-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Pułtusk (mazowieckie)
naprawa własnych środków transportu
ŁUKASZ PAROL "STILO" - 2016-11-03 - Ryjewo (pomorskie)
PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ, PRZESTRZEGANIE DYSCYPLINY PRACY, ZACHOWANIE ŁADU, PORZĄDKU, CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, DBAŁOŚĆ O NALEŻYTY STAN TECHNICZNY NARZĘDZI PRACY I WYPOSAŻENIA, POSIADANIE AKTUALNYCH BADAŃ LEKARSKICH, PRZYGOTOWANIE POTRAW WG SPECYFIKACJI FIRMY, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRACA NA PIECU KONWEKCYJNYM, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ I WSCHODNIOEUROPEJSKIEJ, GOTOWANIE DLA POTRZEB ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, HCCP, OBRÓBKA MIĘSA, CATERING, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JEZYKA ROSYJSKIEGO, PRACA W GODZINACH 07.00-19.00, 09.00-21.00
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw- porządki na kuchni
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
Praca na linii ubojowej automatycznej, praca na stanowiskach bezpośredniej styczności z mięsem, obróbka, trybowanie.Wymagane doświadczenie zawodowe.
Zakład Mięsny DOBRE Staniszewski Dariusz - 2016-09-08 - Świdrów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
TAWERNA GRECKA "BUZUKI" Cafe-Pub Janakakos Andrzej - 2016-11-25 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-03-16 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieżyPraca w ramach umowy o pracę na zastępstwo (do 29.05.2019 r.). Praca w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.30-14.30, 11.30-19.30 od pn. do nd.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII - 2018-06-19 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-19.00
Baltic Rehabilitacja i Wypoczynek - 2017-06-01 - Ustka (pomorskie)
Wyjazdy do Rosji, Kazachstanu. Przewóz towrów.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Dalachów (opolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-10-13 - Gdów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-08-13 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)