KUCHARZ-SZEF Bia艂a Podlaska oferta pracy DW HOLDING BUSINESS Sp. z o. o.

Stanowisko: KUCHARZ-SZEF
Wynagrodzenie: 3聽000 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zarz膮dzanie jednostk膮 gastronomiczn膮
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Pracodawca: DW HOLDING BUSINESS Sp. z o. o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Paw艂a II 11, 21-500 Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zarz膮dzanie jednostk膮 gastronomiczn膮
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SZEF
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂a Podlaska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂a Podlaska
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂a Podlaska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: wy偶sze (w tym licencjat)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii, znajomo艣膰 przepis贸w HACCP
Nazwa pracodawcy: DW HOLDING BUSINESS Sp. z o. o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Adres pracodawcy:
Jana Paw艂a II 11, 21-500 Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, list motywacyjny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 8.00-20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂a Podlaska
Gmina pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Ulica pracodawcy: Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2017
Data dodania oferty pracy: 03.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i gotowanie da艅 kuchni indyjskiej, szczeg贸lnie po艂udniowoindyjskiej, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi pieca Tandor, pieczenie pieczywa oraz mi臋s i ser贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw,deser贸w, ciast, obs艂uga urz膮dze艅 wykorzystywanych wkuchni,sporz膮dzanie listy zapotrzebowania,nadzorowaniewydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, posiadaniewiedzy odno艣nie r贸偶nych kultur kulinarnych, odpowiedniego 艂膮czeniask艂adnik贸w, w艂a艣ciwego stosowania produkt贸w spo偶ywczych,sposob贸w podawania potraw, deser贸w, napoj贸w i dodatk贸w.
FOTON Sp. z o.o. Sp.K - 2018-04-25 - Opole (opolskie)
Czynno艣ci zwi膮zane z procesami technologicznymi 偶ywno艣ci. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa S贸l (lubuskie)
GOTOWANIE Z UMIEJ臉TNO艢CI膭 I ZNAJOMO艢CI膭 KUCHNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW ORAZ OBS艁UGA SPECJALNYCH PIEC脫W TANDOOR DO SPORZ膭DZANIA POTRAWWYMAGANE WYKSZTALCENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA POTRAW WG KUCHNI HINDUSKIEJ, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY. WYMAGANY STA呕 PRACY MINIMUM 2 LATA. MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pr sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-01 - Wo艂omin (mazowieckie)
Kucharz samodzielny - przygotowanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiejUmowa na czas okre艣lony / okres zatrudnienia 3 lataData zatrudnienia: 19.05.2018 Miejsce pracy, Elbl膮g, ul. Studzienna 31AWynagrodzenie 2100 z艂 brutto Egz.1/2
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie prac elektrycznych
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Malutkie (艂贸dzkie)
obowi膮zki kucharza w restauracji
"MARS" Sp贸艂ka Cywilna Jerzy Dr膮偶kowski, Anna Dr膮偶kowska, Piotr Dr膮偶kowski, Daniel Dr膮偶kowski - 2017-11-14 - Che艂mno (wielkopolskie)
Sprzeda偶 wyrob贸w cukierniczych i spo偶ywczych, sprz膮tanie w sklepie, zamawianie tawaru, wypiekanie produkt贸w na miejscu.
MATIX BIS JAN KOPIEJEWSKI - 2018-05-09 - T艂uszcz (mazowieckie)
jw.
Katolickie Niepubliczne Przedszkole J臋zykowe "Anio艂a Str贸偶a" - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hanna Siejek Pensjonat Restauracja - 2016-02-11 - Czempi艅 (wielkopolskie)
Praca na kuchni, sto艂贸wka pracownicza
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Jasionka (podkarpackie)
mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu
GASTROMAX S艁AWOMIR S艁ODZINKA - 2018-09-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2016-01-11 - Konrad贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Flinston-FACTOR PUB Agnieszka Gurtkiewicz - 2016-04-04 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Rafa艂 Kucharski - 2018-04-05 - Tarn贸wka (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie da艅 ma艂ej gastrononomi
kontakt przez OHP - 2017-01-19 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga maszyn pakuj膮cych
MERALLIANCE POLAND Sp.z o.o. - 2016-06-14 - D膮browa Che艂mi艅ska (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 kuchni europejskiej. Praca na umow臋 zlecenie, ok.160 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 w godz. 9:00-23:00 przez ca艂y tydzie艅. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- sporz膮dzenie posi艂k贸w- wprowadzanie i sporz膮dzanie nowych potraw- planowanie zakupu produkt贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Skubarczewo (wielkopolskie)
Kuchnia staropolska. Okres pr贸bny trwa 3 miesi膮ce. Praca w godzinach 6.00-22.00
O艢RODEK SZKOLENIA SPORTOWEGO FORREST, FORREST CATERING, FORREST BEATA SIELUK - 2017-06-28 - Brzednia (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
GASTRO CENTER & FINANCE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-10 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci.Praca na kuchni.QWyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅.Przygotowywanie potraw. Udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w iuzywanych w potrawach. Praca n aumow臋 zlecenie 115 godzin w miesiacu pomi臋dzy 8.oo a 14.oo.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Cie艣le (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wymaganiami racjonalnego 偶ywienia, przestrzeganie receptur, w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w, wydawania posi艂k贸w w wyznaczonych porach, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 posi艂k贸w, przygotowywanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych, dbanie o czysto艣膰 w kuchni i sprz臋tu kuchennego oraz naczy艅, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 07.00-15.00
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - P臋cice (mazowieckie)
Koordynacja i kontrola procesu produkcyjnego wyrob贸w. Prowadzenie planu produkcji w oparciu o rozk艂ad dzienny, tygodniowy i miesi臋czny.Okre艣lanie norm czasowych wykonywania p贸艂produkt贸w i produkt贸w.Utrzymywanie ci膮g艂o艣ci produkcji poprzez zapewnienie zaplecza narz臋dziowego.Uczestnictwo i pomoc w opracowaniu technologicznym przez dzia艂 techniczny.Przyjmowanie z produkcji zg艂osze艅 o brakach materia艂owych i informowanie dzia艂u zaopatrzenia o zapotrzebowaniu.Przyjmowanie zg艂osze艅 o problemach technicznych z urz膮dzeniami i konsultowanie ich z dzia艂em konstrukcyjnym.Outsourcing (zlecanie i nadz贸r prac kooperacji). Kontakty (telefoniczne, osobiste, e-mailowe) z firmami kooperantami (w sprawie zam贸wie艅, termin贸w), z ustaleniami potwierdzanymi.Dzia艂ania przedwst臋pne organizacja stanowiska pracy (przygotowanie biura, zapoznanie si臋 z normami i parkiem maszynowym, opracowanie zasad wsp贸艂pracy z brygadzistami i zaopatrzeniem, itp., pomoc i sugestie w reorganizacji stanowisk).
ART PROGRES POLSKA Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Wola Ociecka (podkarpackie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, i bengalskiej wed艂ug tradycyjnych receptur. Uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋. Dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, obs艂uga sprz臋tu kuchennego: piec, blender, w臋dzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart da艅, kalkulacja przyrz膮dzanych da艅. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin 艢wierk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)