KUCHARZ Szczytno oferta pracy Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem
Data publikacji: 2018-05-16
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stefana Żeromskiego 12 B/1, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczytno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Nazwa pracodawcy:
Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Stefana Żeromskiego 12 B/1, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie od doradcy klienta
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Stefana Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 12 B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.05.2018
Data dodania oferty pracy: 16.05.2018
Oferta pracy ważna do: 15.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie elementów meblowych do lakierowania wstępnego i końcowego, prace przy użyciu elektronoarzędzi szlifierek mimośrodowych frezarek
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Wieprz (małopolskie)
sprzątanie piekarni: pomieszczeń produkcyjnych, biurowych i socjalnych
BIURO OCHRONY "RANGER" - 2016-07-29 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
PAHO sp.zo.o. - 2017-08-16 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2017-07-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
programowanie i optymalizacja pracy robotów spawalniczych, manipulacyjnych i szlifujących, analizowanie problemów związanych z systemami zrobotyzowanymi oraz planowanie działań korygujących, udział w projektowaniu i budowaniu nowych stanowisk zrobotyzowanych, utrzymanie ruchu istniejących stanowisk zrobotyzowanych. Godziny pracy: 8.00-16.00
Kamir Sp. z o. o. - 2018-08-24 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2018-01-03 - Bądzów (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw, dbanie o najwyższą jakość o smakprzygotowanych posiłków, kontrola jakości asortymentu, estetyka podawanych potraw
OSADA ŚNIEŻKA OPERATOR SPÓŁKA Z O. O. - 2016-11-10 - Łomnica (dolnośląskie)
przygotowywanie cateringów, śniadań; przygotowywanie ofert cateringowych w języku ukraińskim; kontrola jhakości; przygotowywanie deserów na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2016-03-15 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, WYMAGANIA: wykaształcenie zawodowe, z doświadczeniem zawodowym min. 5 lat.
Firma GAMA - 2016-04-08 - Kochanowice (śląskie)
dostarczanie zamówień do klienta
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-10-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Adampol (lubelskie)
przygotowywanie + sprzedaż dań kuchni polskiej
DRINK BAR "ZODIAK" S.C. CIŻEWSKI KAROL, CIŻEWSKI MARIUSZ - 2017-01-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kucharza
kontakt przez OHP - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
GASTROCOM Mateusz Sobczyński - 2017-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wstępna obróbka surowców, , zapoznanie z maszynami i urządzeniami oraz ich obsługa, przygotowywanie śniadań, podwieczorków, surówek, sałatek oraz nauka prostych technik kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gostynin (mazowieckie)
Zgodny ze st.
Ogrodnicza Grupa Producentów "MALSAD" SP. Z O.O. - 2017-03-30 - Krośnice (dolnośląskie)
prace budowlane, remonty
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jednorożec (mazowieckie)
zgidnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Krosno (podkarpackie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Trzebinia (małopolskie)
Kontrola prawidłowego zużycia surowców pobranych do produkcji, sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym.
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie, pakowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru, obsługa klienta
P.H.U. Michał Szulecki - 2018-02-01 - Brenna (śląskie)
przyrządzanie i gotowanie posiłków
"TAMS" - Restauracja "FRYKAS" - Seweryn Nadrowski - 2017-04-10 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2017-01-12 - Świętochłowice (śląskie)