KUCHARZ (STAZ) Jelenia G贸ra oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (STAZ)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2016-02-16
Lokalizacja: Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jelenia G贸ra, powiat: m. Jelenia G贸ra, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (STAZ)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Jelenia G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 16.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 16.08.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
Podchor膮偶ych 15, 58-508 Jelenia G贸ra, powiat: m. Jelenia G贸ra, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia G贸ra
Gmina pracodawcy: Jelenia G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jelenia G贸ra
Adres strony pracodawcy: tvdami.eu
Ulica pracodawcy: Podchor膮偶ych
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: organizacja kampanii reklamowych i handlowych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 17.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.02.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w gor膮cych, przek膮sek. Przygotowywanie i obs艂uga spotka艅 oraz przyj臋膰 organizowanych w formie us艂ug cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomo艣膰 i przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawid艂owej i terminowej realizacji zada艅 powierzonych przez prze艂o偶onego.
Powiatowe Centrum Integracji Spo艂ecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie proces贸w technologicznych potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie i dezynfekcja pomieszcze艅 kuchennych. Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, uprawnienia w zawodzie kucharz, ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - 呕ab贸w (zachodniopomorskie)
T艂umaczenie um贸w z pracownikami i kontrahentami.
R&R Polska Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka komandytowa - 2018-07-12 - Wyszk贸w (mazowieckie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - 呕ukowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o stany magazynowe, znajomo艣膰 receptur, przepis贸w na potrawy kuchni ukrai艅skiej i polskiej, przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, pielmienie, zupy, barszcze itp.
MANSOR Monika Stala - 2018-07-18 - Z膮bki (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Jedli艅sk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw oraz nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2015-12-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
telefoniczne lub mailowe utrzymywanie kontakt贸w z klientami, przeprowadzania negocjacji dot. ofert handlowych.
EURTIME SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-18 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Zakopane (ma艂opolskie)
roboty og贸lnobudowlane, praca na terenie kraju oraz w Szwecji
BOROWSKA BO呕ENA BORYDAN BYGG - 2018-08-27 - L臋dziny (艣l膮skie)
Zast臋pstwo za osob臋 przebywaj膮c膮 na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podleg艂o艣膰 s艂u偶bowa: bezpo艣rednim prze艂o偶onym jest: kierownik gospodarczy, kierownik 艣wietlicyZakres obowi膮zk贸w wynikaj膮cych z art. 100 Kodeksu pracy:搂 1. Pracownik jest obowi膮zany wykonywa膰 prac臋 sumiennie i starannie oraz stosowa膰 si臋 do polece艅 prze艂o偶onych, kt贸re dotycz膮 pracy, je偶eli nie s膮 one sprzeczne z przepisami prawa lub umow膮 o prac臋.搂 2. Pracownik jest obowi膮zany w szczeg贸lno艣ci:1) przestrzega膰 czasu pracy ustalonego w zak艂adzie pracy,2) przestrzega膰 regulaminu pracy i ustalonego w zak艂adzie pracy porz膮dku,3) przestrzega膰 przepis贸w oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Szko艂a Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszy艅skiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na 偶yczenie go艣ci, przygotowanie potraw pod imprezy okoliczno艣ciowe.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wiechlice (lubuskie)
wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2016-05-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
listonosz z w艂asnym rowerem lub samochodemZwrot koszt贸w za wykorzystanie samochodu do cel贸w s艂u偶bowych
POCZTA POLSKA S.A - 2017-11-07 - Jaworzno (艣l膮skie)
OBS艁UGA KOPARKO-艁ADOWARKI
KOBED SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-17 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2016-06-14 - Pakos艂aw (wielkopolskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-25 - Irlandia (Irlandia)
dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek pomieszcze艅, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tur贸w (lubelskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-23 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 fast-food
"B I G PLUS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 W 艁A艃CUCIE - 2017-01-03 - 艁a艅cut (podkarpackie)
prawo jazdy kat.B, mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Pizzeria Francuska MERIDIEN Napiera艂a Alina - 2017-06-05 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Pu艂awy (lubelskie)
Gotowanie da艅, sos贸w i farszy z menu,przygotowywanie da艅 typu placki ziemniaczane, go艂膮bki, zapiekanki, robienie sur贸wek - kuchnia wegetaria艅ska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 w praktyce kuchni arabskiej/kurdyjskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)