KUCHARZ ŚNIADANIOWY Jastrzębia Góra oferta pracy HLT FILIP WÓJCIKIEWICZ O ASTOR SPORTHOTEL
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa śniadań, przygotowywanie i wydawanie śniadań
Data publikacji: 2016-08-22
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: HLT FILIP WÓJCIKIEWICZ O ASTOR SPORTHOTEL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ROZEWSKA 38, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa śniadań, przygotowywanie i wydawanie śniadań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: HLT FILIP WÓJCIKIEWICZ O ASTOR SPORTHOTEL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
ROZEWSKA 38, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębia Góra
Ulica pracodawcy: ROZEWSKA
Numer budynku pracodawcy: 38
Profil działalności pracodawcy: miejsca hotelowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 22.08.2016
Oferta pracy ważna do: 22.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Redło (zachodniopomorskie)
PRZEWÓZ TOWARÓW DO KLIENTA.
TRIO Hurtownia Napojów Alkoholowych Marian Szproch - 2016-12-07 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie, odp[owiednie przechowywanie żywności, przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie i kontrola procesu produkcji.
Eubridge Sp.z o. o. - 2018-09-19 - Hucisko (mazowieckie)
Wymagania: książeczka sanitarno - epidemiologiczna, dośwaidczenie zawodowe.
"Zajazd w Centrum" przyjęcia, bankiety Agnieszka Wranik - 2016-02-10 - Nędza (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, PRACA W GODZINACH 06.30-14.30 LUB 07.00-15.00, MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ UL. MIESZKA I 73 C.H.MOLO II PIĘTRO
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o. - 2017-11-28 - Biedaczów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i wydawanie ich
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PIGO" - 2016-09-20 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Żywiec (śląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-07-06 - Głogów (dolnośląskie)
sprzedaż biletow wstępu do sali zabaw,obsługa około sprzedażowa,sprzedaż drobnej gastronomii-wyrobów gotowych,przygotowywanie przyjęć okolicznościowych-urodziny dla dzieci,gromadzenie i dystrybucja wśród klientów sali zabaw informacji na temat obecnie prowadzonych działań sprzedażowych,promocyjnych,warunków prowadzenia usług,ich cen itd,właściwa realizacja procedur obsługi klienta(gromadzenie odpowiednich dokumentow,wystawianie kart stałego klienta itd)dbałość o właściwy przepływ informacji pomiędzy klientami a odpowiednimi jednostkami organizacyjnymi firmy
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Będzin (śląskie)
-przygotowanie posiłków -nadzór nad jakością zamówionej żywności -ustalanie karty dań -dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni -dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchniadres e:mail: parkowy.bar (at) interia.pl
"Bar Parkowy" Kościółek Halina - 2018-04-10 - Myślenice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
poszujemy osób lubiących gotować,doświadczenie nie jest wymagane ,przeprowadzamy szkolenia Wykształcenie zawodowe lub średnie
Józef Koc ,Stanica Wodna PTTK-Krutyń/Restauracja SKARBIEC - 2016-05-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w Kawiarni u Aktorów obsługa sali weselnej , komunie, chrzciny, wesela, imprezy okolicznościowe.
Kawiarnia U Aktorów Roman Badysiak - 2016-01-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
skręcanie lekkich konstrukcji aluminiowych
PKS RATRANS SP. Z O.O. - 2018-03-27 - Radom (mazowieckie)
kucharz w Restauracji pod Lwem; praca po 12h co drugi dzień
KATARZYNA SKARBIŃSKA-GRZELAK RESTAURACJA "POD LWEM"-ZAJAZD - 2016-04-26 - Latkowo (kujawsko-pomorskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI RAW, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAW, OBSŁUGA KLIENTA, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MINIMUM 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY 08.00-12.00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie i sprzątanie jadłospisów, przygotowanie potraw również regionalnych, prowadzenie HACCP, utrzymywanie porządku na stanowisku oraz w kuchni i zapleczu
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
obróbka ręczna kamienia piaskowego
JUSTKAM JUSTYNA MARKIEWICZ - 2016-06-28 - Skorzynice (dolnośląskie)
Referent (staż)
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla uczestników OSiW OHP w Rowie - Trzcińsku Zdroju oraz w trakcie organizacji imprez komercyjnych
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-30 - Rów (zachodniopomorskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie średnie gastronomiczne, wymagane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Mysłowice (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; dyspozycyjność; książeczka sanepidu; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, przyjęć; praca także w weekendy; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyjęć Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (śląskie)
Kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Chorzów (śląskie)