KUCHARZ Sanok oferta pracy Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Do uzgodnienia
Data publikacji: 2018-08-14
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Białogórska 47, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sanok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sanok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Białogórska 47, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Białogórska
Numer budynku pracodawcy: 47
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2018
Oferta pracy ważna do: 13.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni arabskiej. Znajomość produktów i dań arabskich. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Zamawianie towarów i produktów. Konieczny dobry arabski do korzystania z receptur kuchni arabskiej.
IFRI Rabah Abizar - 2017-02-08 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowanie i wyrób wyrobów garmażeryjnych głównie pierogów i naleśników
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-04-07 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie potraw w lokalu gastronomicznym, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych; przygotowanie i wypiek pizzy.
CITY FOOD Sebastian Synowiec - 2016-03-11 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX SPÓŁKA Z. O.O. - 2016-12-22 - Legnica (dolnośląskie)
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAKŁADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-02-10 - Karpacz (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZYŃSKA - 2017-05-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Do uzgodnienia
"ESKAPADA" STANISŁAW ZIAJKA JAN KIC S.C. - 2016-03-08 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
"PEKAPE" Małgorzata Grafe - 2017-08-09 - Słubice (lubuskie)
wg stanowiska
"OMEGA" Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andrzej Suszyński - 2016-10-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
prowadzenie sekreatariatu zarządu, praca biurowa
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wg stanowiska
Samorządowa Agencja Promocji i Kultury w Szczecinku - 2016-11-18 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Kucharz - kuchna polska i śródziemnomorska.Dwie zmiany:od 10-18od 18-24
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-04-14 - Mielec (podkarpackie)
profesjonalna, zgodna ze standardami obsługę Klienta, rozkładanie i uzupełnianie towaru w salonie, zwiększanie sprzedaży poprzez dbanie o satysfakcję Klientów, znajomość standardów ekspozycji towaru i umiejętność ich wykorzystania, dbanie o wizerunek sieci CCC, czynne uczestnictwo w tworzeniu zintegrowanego i efektywnego zespołu
CCC S.A. - 2018-01-19 - Jaworzno (śląskie)
Samodzielne stanowisko pracy, dania z zakresu kuchni polskiej, praca w godz. 17-21
Duo-Gastro s.c Andrzej Paszkiewicz Ewa Paszkiewicz - 2016-09-09 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawerów (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
dozorowanie budowy
Przedsiębiorstwo Budownictwa Ogólnego"EKOBUD" sp z o.o. - 2016-09-23 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Dominikowice (małopolskie)
Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, napoi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej.
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
Magazynier przyjmuje towar do magazynu oraz odpowiada za jego składowanie z zachowaniem określonego systemu identyfikacji oraz wydawaniem i kompletowaniem towaru. Podczas przyjmowania towaru wykonuje odbiór jakościowy i ilościowy, następnie dba o właściwe dla danych produktów warunki przechowywania. Magazynier decyduje o rozmieszczeniu towaru w pomieszczeniu magazynowym.Wykonując swoje zadania posługuje się odpowiednią dokumentacją oraz normami i instrukcjami.Obsługuje takze obowiązujący w danym magazynie system magazynowy.Poza tym nieustannie monitoruje zapasy magazynowe z uwzglednieniem jego asortymentu oraz terminami.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pępowo (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie usług fryzjerskich
FUH "Awangarda" Monika Krawiec - 2017-06-01 - Nowy Sącz (małopolskie)