KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 9,34 - 16,48 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 16,48 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
8 zł - 12 zł netto za godz.- w zależności od umiejętności .
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 16,48 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ręczne ładowanie okien na samochody odbiorców w zmiennych warunkach atmosferycznych
Stollar Systemy Okienne Godlewska Spółka Jawna - 2016-09-21 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Gumna (śląskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych. Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca na dwie zmiany w przedzaile od godz. 5.00 do 20.00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-07-06 - Barlinek (zachodniopomorskie)
sprzedaż towaru obsługa klienta
ZAKŁAD CUKIERNICZO-PIEKARNICZY "STENIA" M.BASZURA - 2017-10-30 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc w innych pracach. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowanie posiłków, udział w procesie produkcji wyrobów garmażeryjnych (kuchnia polska). Praca w Nowym Żabnie w systemie I zmianowym w godz. 6:00-14:00
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2016-05-06 - Nowe Żabno (lubuskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HOTELE SP. Z O.O. - 2016-09-12 - Kwidzyn (pomorskie)
Brak danych
Lubuska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązaującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-09-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Poznań (wielkopolskie)
do uzgodnienia
Andrzej Beniw "Stary Lwów" - 2016-09-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Organizacja pracy w kuchni, podstawowe umiejętności na kuchni.Miejsce wykonywania pracy: Krutyń.
Józef Koc - 2018-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie składników, przygotowywanie dań i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Krojenie bielizny damskiej
MAT SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-16 - Białystok (podlaskie)
Kuchniua włoska. Gotowanie oraz wypiek pizzy włoskiej. sprzątanie oraz zamawianie towaru. Praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-02-02 - Murów (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, komunikacja z personelem w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary Sącz (małopolskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie bankietów, dań kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Człuchów (pomorskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
AKADEMICKI ZWIĄZEK SPORTOWY COSA GDAŃSK GÓRKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw z bio-produktów, starterów, dań głównych oraz deserów, organizacja pracy w kuchni, przygotowanie menu, zakup produktów, przestrzeganie przepisów BHP oraz przepisów dotyczących przechowywania produktów
Bio-Hotel Kolonieschänke - 2017-01-09 - Niemcy (Niemcy)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sierakowice (pomorskie)
Pomocnicze roboty budowlane
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Węgrzce (małopolskie)
Znajomość kuchni indyjskiej lub(i) arabskiej, znajomość przypraw i receptur typowych dla tej kuchni, przygotowanie posiłków, pozyskiwanie produktów i receptur z krajów
MR. KEBAB S.c. Anna Stafisz, Mohamed Ismail Elsayed - 2017-08-28 - Zamość (lubelskie)