KUCHARZ (REFUNDACJA) Jelenia Góra oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-08-07
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (REFUNDACJA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2017
Data zakończenia pracy: 20.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Podchorążych 15, 58-508 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: Podchorążych
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2017
Oferta pracy ważna do: 30.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi szefa kuchni
AllFit Grzegorz Jóźwik Projekt Karma Grzegorz Jóźwik - 2018-02-01 - Kaszów (małopolskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Rudawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Częstochowa (śląskie)
montaż wyrobów u klienta, montaż altan, mebli i domków
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Kowale (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie, gotowanie dań obiadowych, deserów, sałatek, itp. - zdrowa żywność, przyrządzanie posiłków o zbilansowanej diecie, przyrządzanie świeżych soków warzywnych, owocowych, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2015-11-16 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłkówZmianowość do uzgodnienia przeważnie 2 dni pracy na 2 dni wolnego lub II zmiany 7-15/15-22Pożądane posiadanie własnego środka transportu ze względu na utrudniony powrót po godz. 22Możliwość noclegu.Wynagrodzenie od 2000 zł brutto
Zajazd & SPA REMI s.c. Regina, Mirosław Wójcik - 2017-05-19 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
• Przygotowanie potraw według standardów,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych. Produkcja pierogów, itp. i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy,zmywanie naczyń, pakowanie dań, segregacja odpadów. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2017-08-17 - Nowe Żabno (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 601 718 434 Andrzej Żyłuk
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE LUBSOL SP. Z O.O. - 2016-04-08 - Lubniewice (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni w pizzerii.
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-05-13 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-10-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Końskie (świętokrzyskie)
sprzątanie biur
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Skawina (małopolskie)
Sprzątanie klas lekcyjnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, śródziemnomorskiej, udział w sporządzaniu inwentaryzacji zamówień,
kontakt przez OHP - 2016-11-23 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2016-05-13 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-02-16 - Solina (podkarpackie)
doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,pasja do gotowania,dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,kreatywność i pomysłowość, bardzo dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole,dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym i w weekendy), wysoka kultura osobista,odpowiedzialność, innowacyjność,znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem, mile widziane wykształcenie gastronomiczne.Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia. Ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-10-07 - Strzelinko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2016-04-05 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-02-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pisanie artykułów, zbieranie informacji w terenie.
F.H.U. MICROPRO - 2017-11-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni staropolskiej.
Esentra Sp.z o.o - 2017-08-03 - Sopot (pomorskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie , smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rożnowice (małopolskie)