KUCHARZ Radymno oferta pracy FIRMA US艁UGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸wWYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, 6 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWC膭 TEL. 604 182 448
Data publikacji: 2017-05-18
Lokalizacja: Radymno (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA US艁UGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza S艂owackiego 36, 37-550 Radymno, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸wWYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, 6 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWC膭 TEL. 604 182 448
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radymno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Radymno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.06.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA US艁UGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
Juliusza S艂owackiego 36, 37-550 Radymno, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
Gmina pracodawcy: Radymno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radymno
Ulica pracodawcy: Juliusza S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja, hotel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i wydanie dwudaniowego obiadu dla uczni贸w i pracownik贸w (艣rednia liczba 45-50 dziennie)
Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych Nr 5 - 2018-07-26 - Sopot (pomorskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie.
Piekielna Kura Przemys艂aw Bia艂y - 2017-02-14 - Lubin (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Szko艂a G艂贸wna S艂u偶by Po偶arniczej - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga wielopi艂y, prace zwi膮zane z przygotowaniem drewna do ci臋cia, bie偶膮ca kontrola jako艣ci produkcji
Toru艅skie Przedsi臋biorstwo Przemys艂u Drzewnego S.A. - 2018-02-28 - Rytel (pomorskie)
uk艂adanie menu, znajomo艣膰 stosowania przypraw, przygotowywanie da艅 zgodnie z przepisami w j臋zyku tureckim, przyrz膮dzanie da艅, peklowanie mi臋sa i warzyw, koordynacja i wsp贸艂praca z podleg艂ym personelem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Krzewie Wielkie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Golczewo (zachodniopomorskie)
KOPANIE I ZASYPYWANIE GROB脫W. ROZBI脫RKA I MONTA呕 POMNIK脫W. BUDOWA GROBOWC脫W. PRZYW脫Z I ODBIERANIE CIA艁. PRACA ZI臉BICE I OKOLICE ZI臉BIC.
"OREA" Rabuszko El偶bieta ZAK艁AD US艁UG POGRZEBOWYCH - 2017-12-05 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
x
KLINICZNY SZPITAL WOJEW脫DZKI NR 2 im. 艢w. Jadwigi Kr贸lowej w Rzeszowie - 2016-12-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca w restauracji Estakada, praca w godz. 12.00-23.00
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE PRZYDR脫呕NY PIOTR - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
PRODUKCJA GARMA呕ERYJNA - pierogi, kluski
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-03-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie da艅 a'la carte i innych da艅 w ramach us艂ug konferencyjnych i imprez okoliczno艣ciowych oraz zapewnienie ich wysokiej jako艣ci, zgodnej ze standardami sieci Qubus Hotel oraz za utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-11-10 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-05-31 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
szycie pokrowc贸w do mebli tapicerowanych
Steinpol Central Services Sp. z o.o. - 2017-06-13 - Chociszewo (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- Organizowanie, kierowanie i nadz贸r ca艂o艣ci pracy na budowie. Kontrola zgodno艣ci realizacji obiektu pod wzgl臋dem technicznym i ekonomicznym i przyj臋tej technologii rob贸t. Nadzorowanie wszystkich etap贸w procesu realizacji produkcji monta偶owej i zapewnienie przygotowania niezb臋dnych dokument贸w do fakturowania rob贸t. Terminowa realizacja zobowi膮za艅. Przygotowywanie rozlicze艅 bud偶etu projektu i analiz dotycz膮cych realizowanych projekt贸w. Raportowanie do Zarz膮du.- Miejsce wykonywania pracy: ul. 呕elazna 9, 40-851 Katowice + praca w delegacji - Olsztyn. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie w przypadku delegacji)- Wynagrodzenie: od 10 000 z艂 brutto. (wynagrodzenie ustalane indywidualnie podczas rozmowy kwalifikacyjnej). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pnie umowa o prac臋 na czas okre艣lony - 33 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: Wykszta艂cenie wy偶sze kierunek - Energetyka lub pokrewne (wymagane). Wymagane min. 5-letnie do艣wiadczenie w firmach budownictwa energetycznego, przemys艂owego lub konstrukcji stalowych. Mile widziane uprawnienia energetyczne. Mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego i/lub niemieckiego w mowie w stopniu komunikatywnym, w pi艣mie w stopniu 艣redniozaawansowanym. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: rekrutacja (at) ezw.pl -->WA呕NE! W TEMACIE MAILA PROSZ臉 O WPISANIE NAZWY STANOWISKA, NA KT脫RE WYSY艁ANA JEST APLIKACJA
ENERGOMONTA呕 ZACH脫D WROC艁AW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-22 - Katowice (艣l膮skie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - 呕ywiec (艣l膮skie)
wg zawodu
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2017-04-12 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych,dbanie o porz膮dek w miejscuwykonywanej pracy.
Bar "Pod d臋bami" Krzysztof Olczak - 2018-09-12 - Jan贸w (mazowieckie)
obs艂uga w贸zka (czo艂owego i wysokiego sk艂au, chywtania), roz艂adunek/za艂adunek samochod贸w dostawczych
SEITO HR Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Mosina (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Przedszkole Nr 34 z Oddzia艂ami Integracyjnymi - 2017-10-30 - Zabrze (艣l膮skie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2016-09-07 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni, krojenie kebaba no偶em, sporz膮dzanie sa艂atek, sur贸wek
OKSUZ Sp. z o.o. - 2018-01-22 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
Gotowanie podstawowych potraw, zup, sma偶enie mi臋s, przygotowywanie sur贸wek. Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie ze z艂o偶onymi zam贸wieniami.Miejsce wykonywania pracy: Parking August贸wka, gm. Ka艂uszyn.
EMIDA SP脫艁KA JAWNA REK-SZERSZENIEWSCY - 2018-08-09 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBS艁UGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2017-03-14 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)