KUCHARZ Rabka-Zdrój oferta pracy Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem i zasadami żywienia, z uwzględnieniem indywidualnych zaleceń dietetyczki, porcjowanie i wydawanie posiłków dla leczonych dzieci i młodzieży oraz personelu.
Data publikacji: 2019-06-19
Lokalizacja: Rabka-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Prof.Jana Rudnika 3 b, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem i zasadami żywienia, z uwzględnieniem indywidualnych zaleceń dietetyczki, porcjowanie i wydawanie posiłków dla leczonych dzieci i młodzieży oraz personelu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
świadectwo ukończenia gastronomicznej szkoły zawodowej w zawodzie kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dbałość o przestrzeganie zaleceń GMB i GHP
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodzielne przygotowywanie posiłków
Nazwa pracodawcy:
Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Prof.Jana Rudnika 3 b, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Rabka-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rabka-Zdrój
Ulica pracodawcy: Prof.Jana Rudnika
Numer budynku pracodawcy: 3 b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2019
Oferta pracy ważna do: 19.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bb4ccea9b96a8a50bc661e2224b3900b
Podobne oferty pracy
 Przygotowywanie posiłków.
 kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Kobylanka (małopolskie)
 
 praca sezonowa, może być emeryt lub rencista
 U KAROLA- MAGDALENA WECHTEROWICZ - 2018-03-01 - Karpicko (wielkopolskie)
 
 Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
 kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Łódź (łódzkie)
 
 Przygotowanie potraw
 Fundacja "Jesień Na Letniej" - 2018-03-09 - Jaworzno (śląskie)
 
 sprzedaż pieczywa i wyrobów cukierniczych, dbanie o czystość i porządek, rozliczenia, inwentaryzacje
 "ROBSON" Robert Marczak - 2017-05-17 - Radzymin (mazowieckie)
 
 przygotowywanie potraw, sporządzanie zamówień
 BEER REST SP.Z O. O. - 2019-06-07 - Legnica (dolnośląskie)
 
 wykonywanie prac pomocniczych przy trakowym, podawanie drewna do cięcia, odbieranie gotowych desek
 kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Łęg (mazowieckie)
 
 - Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
 kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Katowice (śląskie)
 
 Sporządzanie pizzy.
 FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KRYSLEX" KRZYSZTOF ZACHARA - 2016-08-26 - Brzesko (małopolskie)
 
 obowiazki ogólne
 WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA" - 2016-06-07 - Konin (wielkopolskie)
 
 - przygotowanie potraw (pizza)
 "PIZZERIA PRESTO" Tomasz Zygmunt - 2016-02-10 - Jedlicze (podkarpackie)
 
 Poznanie organizacji i zakresu działania sekretariatu sądowego.Poznanie zasad przygotowania pism, decyzji. Sporzadzanie wezwań i zawiadomień, przygotowywanie pism na zarządzenie sędziego oraz projektów innych pism. Wysyłanie i podłączanie korespondencji do akt.Doręczanie korespondencji do poszczególnych komórek organizacyjnych w sądzie.Rejestracja spraw w programie komputerowym.Przygotowywanie akt sądowych i dokumentów do przekazania do archiwum zakładowego.Uczestn.w rozprawach i posiedzeniach.
 SĄD OKRĘGOWY W ELBLĄGU - 2016-02-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
 
 przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
 L&P Sp. z o.o. - 2017-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
 
 PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
 JAROSŁAW FIGIEL - 2016-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
 
 przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
 kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
 
 - opracowanie programu wsparcia w zakresie optymalizacji umiejętności ruchowych mieszkańców DPS- wykonywanie zaleceń lekarskich w zakresie usprawniania mieszkańców,stosowanie ćwiczeń i zabiegów z zakresu kinezyterapii, fizykoterapii, terapii manualnej, masażu leczniczego, prowadzenie rehabilitacji przyłóżkowej itp.2820 zł brutto + premia miesięczna 5% + dodatek stażowy
 Zespół Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy - 2019-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
 
 Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
 PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
 
 przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu
 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ ZAKŁAD PULMONOLOGII SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-07 - Tarnowskie Góry (śląskie)
 
 ROZKŁADANIE TRUTEK, WYKONYWANIE OPRYSKÓW MIESZKAŃ, PIWNIC, MAGAZYNÓW I OBIEKTÓW PRZEMYSŁOWYCH.
 kontakt przez OHP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
 
 do uzgodnienia
 kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radom (mazowieckie)
 
 Kucharz
 kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tarnów (małopolskie)
 
 przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych; sporządzanie potraw i napojów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętów w kuchni i na swoim stanowisku pracy
 kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Uście Gorlickie (małopolskie)
 
 zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
 ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-04-04 - Świdnica (dolnośląskie)
 
 zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: średnie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakistańskiej), umiejętność sporządzania potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej w/g oryginalnych receptur, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej. Miejsce pracy: Lublin
 kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)
 
 Pomoc Szefowi Kuchni w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami hotelu, utrzymanie i dbanie o urządzenia i środki używane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania.
 Hotel G. E. Lublin Sp. z o.o. (Hotel Campanile w Lublinie) - 2016-07-22 - Lublin (lubelskie)
 
 PRZYGOTYWANIE BUFETÓW (ŚNAIDANIOWY, OBIADOWY)PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ALA CART
 ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-16 - Niechorze (zachodniopomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków
 Bar RUBIN S.C. I.Czadowska, T.Czadowski - 2016-10-04 - Przemyśl (podkarpackie)
 
 praca w kuchni
 kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Alwernia (małopolskie)
 
 Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy.Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
 Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-07-31 - Opole (opolskie)
 
 W ZAWODZIE
 KLEMPNER INSTALACJE SANITARNE MAREK GRUŚ - 2018-11-20 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)