KUCHARZ Przec艂aw oferta pracy BAR SMAKOSZ Zbigniew R臋kowski

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw i ich wydawanie
Data publikacji: 2020-08-24
Lokalizacja: Przec艂aw (艂贸dzkie)
Pracodawca: BAR SMAKOSZ Zbigniew R臋kowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:95-060 Przec艂aw 70B, powiat: brzezi艅ski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw i ich wydawanie
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przec艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brzezi艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1021
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Brzeziny
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: BAR SMAKOSZ Zbigniew R臋kowski
danePracodawcy_nip: 8331027830
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brzezinach
Adres pracodawcy:
95-060 Przec艂aw 70B, powiat: brzezi艅ski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: brzezi艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1021
Gmina pracodawcy: Brzeziny
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przec艂aw
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0725737
Numer budynku pracodawcy: 70B
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brzezinach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dd52830b3dfbd3a9b5bf313f53302cda
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw z karty menu, dba艂o艣膰 o jak najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych potraw, dba艂o艣膰 o higien臋 i bezpiecze艅stwo pracy w kuchnipraca w godz. 10.00-23.00, r贸wnie偶 w weekendy i w 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, pizz i makaron贸w. Praca w Ko艂obrzegu w godz. 12-20 r贸wnie偶 w soboty i niedziele. D藕wiganie: kobiety do 12 kg, m臋偶czy藕ni do 30 kg.
Krzysztof Grzybowski Us艂ugi turystyczne (Pizzeria Piccola) - 2018-03-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
prace budowlane i porz膮dkowe.
kontakt przez PUP - 2020-06-15 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 w Ko艂obrzegu.
F.U. "Oliwia" Janusz Mazur - 2016-02-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie da艅 typu kebab
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w bursie w Smolajnach dla uczni贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Rolniczych w Smolajnach - 2017-02-08 - Smolajny (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zak艂ad Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie azjatyckich posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
rozpakowywanie zam贸wionego i dostarczonego towaru, przenoszenie lub przewo偶enie towaru z magazynu, wydawanie towaru z magazynu, wystawianie towar贸w na p贸艂ki, rozwieszanie na wieszakach, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy, wsp贸艂praca z osob膮 wietnamskoj臋zyczn膮, kontakt z klientami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepis贸w - w艂a艣ciwy dob贸r przypraw i sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potrzaw kuchni wietnamskiej, czytanie receptur w j臋zyku wietnamskim.
Bar Hanoi - 2017-07-31 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga gyrosa, frytkownicy, przygotowanie da艅 mi臋snych Miejsce pracy: ul. Wroc艂awska 71, 55-002 Kamieniec Wroc艂awskiKontakt z pracodawc膮 telefoniczny: 506-472-263Sala G
APRIL Joanna Sm贸艂ka - 2017-11-16 - Kamieniec Wroc艂awski (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Praca w godz. 9-21
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Lubin (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
Berlin D艖ner Irfan Demir - 2017-02-24 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji "R贸偶e Wiatr贸w"
G & E s.c. - 2020-05-29 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie kebab贸w oraz potraw kuchni tureckiej
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-09-11 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, zabezpieczanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zepsuciem; dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; praca w godz. 16.00-22.00 zgodnie z grafikiem, tak偶e w weekendy; I umowa na okres pr贸bny, nast臋pnie na czas nieokre艣lony
DOM TURYSTY- US艁UGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2018-08-27 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych.
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotka艅, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w O艣wi臋cimiu - 2018-05-17 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni orientalnej, obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o czysto艣膰 stanowisk pracy.
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Bran偶a hotelarska. Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i potraw ukrai艅skich dla go艣ci indywidualnych i grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - S艂ubice (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie sushiWYMAGANIAWykszta艂cenie:Certyfikaty zawodowe jako kucharz/kucharz sushiDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane min. 2-letnie do艣wiadczenie w przygotowywaniu sushi w tego typu restauracjiZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiego w mowie i pi艣mieInne istotne wymagania:Znajomo艣膰 HACCPZaanga偶owanie do pracy
MERIENDA AS - 2016-06-20 - Norwegia (Norwegia)
przyrz膮dzanie potraw- kuchnia tradycyjna, zamawianie produkt贸w, nadz贸r nad pracami kuchni
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W 艁A艃CUCIE - 2016-08-16 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw od podstaw do gotowego dania dla klienta.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MA艁GORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-08-07 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
1. Prace zwi膮zane z utrzymaniem czysto艣ci alejk w parkach2. Przygotowanie terenu pod nowe nasadzenia3. Piel臋gnacja nasadze艅 krzew贸w i kwiat贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - S臋popol (warmi艅sko-mazurskie)
Wycena funduszy inwestycyjnych. Przygotowywanie wyceny wg obowi膮zuj膮cych proecs贸w na podstawie dostarczonych raport贸w; inwestygacja nie艣cis艂o艣ci; Odpowiedzialno艣膰 za przeliczanie warto艣ci aktyw贸w netto poprzez codzienne ksi臋gowanie proces贸w tak, aby wycena funduszy zosta艂a przygotowana na czas, zgodnie z procedurami; Bycie g艂贸wnym punktem kontaktu dla wszystkich os贸b wspieraj膮cych ksi臋gowanie funduszy oraz odpowiedzialno艣膰 za analiz臋 otrzymanych informacji; Odpowiedzialno艣膰 za bie偶膮c膮 kontrol臋 wszelkich rozbie偶no艣ci i ich rozwi膮zanie w profesjonalny spos贸b.
State Street Bank GMBH Sp. z o. o. Oddzia艂 w Polsce - 2019-07-17 - Gda艅sk (pomorskie)
praca w sklepie piekarniczo-cukierniczym,obs艂uga klienta,obs艂uga kasy fiskalnej.
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy Czes艂aw Skrodzki, Janusz Skrodzki Sp. Jawna - 2017-06-28 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)