KUCHARZ Poznań oferta pracy MARTINA CATERING spółka z.o.o
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla pacjentów DPS (śniadania, obiady, kolacje)
Data publikacji: 2019-10-14
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: MARTINA CATERING spółka z.o.o
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sarmacka 14D/2, 61-616 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla pacjentów DPS (śniadania, obiady, kolacje)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie- mesięczny plus premiapraca od 6:00 do 14:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gotowanie, przygotowywanie posiłków
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie min. 3 lata mile widziane w cateringu- żywienie zbiorowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: MARTINA CATERING spółka z.o.o
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Adres pracodawcy:
Sarmacka 14D/2, 61-616 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Sarmacka
Numer budynku pracodawcy: 14D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.10.2019
Data dodania oferty pracy: 14.10.2019
Oferta pracy ważna do: 28.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?06e07353e9787edc8a1766c2c0191527
Podobne oferty pracy
ZABIEGI KOSMETYCZNE, PEDICURE, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚC W ZAKRESI EMANICURE
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie - 2018-01-04 - Mława (mazowieckie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Lębork (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca na kuchni
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2019-10-07 - Dąbki (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie dań głównych w tym dań wegetariańskich. Pieczenie mięs, ciast, przygotowywanie deserów, sałatek. Gotowanie zup, dań głównych, dań jednogarnkowych. Przygotowywanie dań kuchni polskiej, ukraińskiej, włoskiej, greckiej, meksykańskiej.- Główne miejsce wykonywania pracy Katowice oraz 1 raz lub 2 razy w tygodniu praca wykonywana w Sosnowcu.- Godziny pracy: 13:00-21:00 + soboty, niedziele.
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Katowice (śląskie)
1. Przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych i przedszkolnych.2. Wydawanie przygotowanych posiłków.3. Wiedza dotycząca gramtury wydawanych posiłków w przełożeniu na wiek dziecka.4. Dbałość o czystość stanowiska pracy i całego zaplecza kuchennego.5. Obsługa sprzętu kuchennego typu taboret kuchenny, patelnia elektryczna, piec kuchenny, zmywarka gastronomiczna, obierak do ziemniaków i inne.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Góra Świętej Małgorzaty (łódzkie)
Przygotowywanie potraw pod kartę, przygotowywanie bufetów ciepłych
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2019-04-16 - Podzamcze (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Zahutyń (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Gniezno (wielkopolskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków w zamówień
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiejzatrudnienie na umowę o pracę na czas nieokreślony, praca od poniedziałku do soboty, jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dostępna w sali G
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2019-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-31 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PIZZY
PAWEŁ KUDŁACZ PPHU "NORDPOL" - 2016-06-21 - Dębica (podkarpackie)
wg stanowiska, praca w restauracji w Lubomierzu
SOPRANO DAMIAN CHŁAP - 2018-09-18 - Lubomierz (małopolskie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH, PRZYGOTOWYWANIE MIĘS, ZUP, DODATKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZA;MIEJSCE PRACY - RESTAURACJA PRACOWNICZA NA TERENIE AMAZONA W SZCZECIN/KOŁBASKOWO;MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIKONTAKT Z PRACODAWCĄ-TELEFONICZNY 797023884 LUB CV NA E-MAIL: praca (at) compass-group.pl
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Ustowo (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej, kebab, sharma. Znajomość przypraw, przepisów produktów
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Łask (łódzkie)
Wykonywanie prac budowlanych
LUXCOM MATEUSZ RUCZYŃSKI - 2018-01-16 - Kuligi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie produktów z surowego kurczaka. Utrzymywanie czynności na stanowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności i BHP. Przyjmowanie dostawObsługa gości zgodnie ze standardami firmy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień. Przygotowywanie kawy i deserów. Utrzymanie czystości na stanowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa gotówki, żywności i BHP (KFC Lubień Kujawski A1 Zachód).
"AMREST" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-10 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2016-06-02 - Witaszewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw oraz dbanie o ich jakość, wygląd estetyczny, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
"CS NATURA TOUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ / "CS NATURA TOUR" SP. Z O.O. - 2018-03-16 - Kościelisko (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2019-06-25 - Mielno (zachodniopomorskie)