KUCHARZ Posada oferta pracy ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ IM. ANNY BEDNARZ-ŚLIWOWSKIEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 493 - 4 210 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, odpowiedzialnośc za imprezę, zamawianie towaru
Data publikacji: 2018-06-22
Lokalizacja: Posada (wielkopolskie)
Pracodawca: ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ IM. ANNY BEDNARZ-ŚLIWOWSKIEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŻEROMSKIEGO 11, 62-530 Posada, powiat: koniński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków, odpowiedzialnośc za imprezę, zamawianie towaru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 493 - 4 210 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: równoważny system pracy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Posada
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koniński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kazimierz Biskupi
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 493 - 4 210 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Data zakończenia pracy: 30.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno- epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność zarządzania ludźmi w tym osobami niepełnosprawnymi
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ IM. ANNY BEDNARZ-ŚLIWOWSKIEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
ŻEROMSKIEGO 11, 62-530 Posada, powiat: koniński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: koniński
Gmina pracodawcy: Kazimierz Biskupi
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Posada
Ulica pracodawcy: ŻEROMSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2018
Data dodania oferty pracy: 21.06.2018
Oferta pracy ważna do: 20.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Rutka-Tartak (podlaskie)
przygotowaywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
ZŁOTE PIASKI Dorota Szewczuk - 2016-08-09 - Jastarnia (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - obsługa klienta Praca w systemie 2/2 wynagrodzenie do uzgodnienia od 2000 zł brutto
Karczma Sielska Zagroda s.c. Anna Gilbas Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2016-11-21 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
obsługa baru gastronomicznego
Spółdzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy z uwzględnieniem diet
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Rogóż (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy
Salwin Tomasz - 2016-05-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Międzybrodzie Bialskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorzów (śląskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska). Praca pomiędzy 7-19.00 od pn do nd.
"FALA" SPÓŁKA CYWILNA KOCZUR MAŁGORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2016-06-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków; 7 dni w tygodniu, praca w internacie;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością żywności, miejsce pracy Hotel Kahlberg- Krynica Morska
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Osła (dolnośląskie)
Spawanie wyrobów metalowych, konstrukcji metalowych maszyn rolniczych
Zakład Metalowy AGROMASZ Gruszczewski Janusz Mrągowo - 2017-09-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZYŃSKI - 2016-04-13 - Krobica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-12-01 - Wardzyn (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lesko (podkarpackie)
Obróbka wstępna surowców, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, sporządzanie potraw w kuchni regionalnych, przygotowanie potraw, deserów.
kontakt przez OHP - 2017-10-25 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-10-28 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie dan dbanie o terminy przydatności produktów ustalanie menu
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Buczek (łódzkie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3964 - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, ocena półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)
wystawianie faktur,kontakt z kontrachentami
Nessi s.c Arkadiusz Alot, Robert Sikora - 2016-07-29 - Garwolin (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
- gotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Krosno (podkarpackie)