KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Posmykowizna oferta pracy "PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Posmykowizna (łódzkie)
Pracodawca: "PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Posmykowizna 43, 98-355 Posmykowizna, powiat: pajęczański, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Posmykowizna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pajęczański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Działoszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie : brak wymagań, umiejętności gastronomiczne, mile widziane prawo jazdy kat. B oraz książeczka sanepidowska, doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku: min. 1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie
Adres pracodawcy:
Posmykowizna 43, 98-355 Posmykowizna, powiat: pajęczański, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: pon-pt, Godziny : 9-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: pajęczański
Gmina pracodawcy: Działoszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Posmykowizna
Ulica pracodawcy: Posmykowizna
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2018
Oferta pracy ważna do: 29.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-10-25 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
- Kierowanie i nadzorowanie robót prowadzonych na budowach, - Dbanie o prawidłowe i terminowe wykonanie robót, - Udział w procesie ofertowania, - Zamawianie materiałów, - Nadzór merytoryczny nad bieżącymi projektami, - Prowadzenie dokumentacji technicznej i kosztowej, tworzenie protokołow, harmonogramów i terminów dostaw, - Dbanie o przestrzeganie dyscypliny przez podległych pracowników dyscypliny pracy, przepisów BHP i p.poż.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przestrzeganie przepisów BHP, znajomość podstawowych potraw kuchni, obsługa klientów, planowanie jadłospisów, zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, właściwe przechowywanie produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie menu, wstępna obróbka półproduktów, przygotowanie zup, dań mięsnych, sałatek, surówek, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ,
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Łuków (lubelskie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
prace pomocnicze przygotowywanie i wypiek pizzy oraz innych dań w pizzerii, praca po 12 godzin co drugi dzień
Ciapa Jacek "Pizzeria u Jacka" - 2017-05-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
PPHU K-2 Kaczor- Kaczmarek Sp. jawna - 2015-11-27 - Poddębice (łódzkie)
przyjmowanie i wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
obsługa biura i urządzeń biurowych, obsługa korespondencji, rejestracja umów i prowadzenie ewidencji, segregowanie dokumentów, archiwizacja
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw i posiłków w restauracji hotelowej
POSTEL COLLECTION EWA POSTEL, MAREK POSTEL SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-26 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Uniejów (łódzkie)
-
"DOM PRZY MORZU" ADAM GRZESIEK - 2016-07-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków - usługi cateringowe
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeliński - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej wg oryginalnych receptur. Praca pod presją czasu.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Oświęcim (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
-
KWR "LAGUNA" MRZEŻYNO- PPHU "BIRMEX"s.c. - M. ŁUSZKIEWICZ - 2018-03-05 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Abramczuk Nikola Firma Cateringowa "u Kaczmarków" - 2018-07-31 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu hotelowe, wydawanie potraw według zamówień klienta.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-21 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
-wyrabianie ciast- piekarz ciastowy
Piekarstwo - Cukiernictwo Mirosław Kwiatkowski - 2018-02-14 - Bielawa (dolnośląskie)
praca w kawiarni
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-02-22 - Białystok (podlaskie)
utzymanie porządku i czystości w całym domu, współpraca z opiekunami przy opiece nad mieszkańcami, wykonywanie poleceń przełożonych
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Świdnik (lubelskie)
Obsługa linii produkcyjnej.
"POL-FOODS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-21 - Prostki (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Nr 1 w Miechowie - 2018-08-14 - Miechów (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Węgrów (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, obsługa urządzeń i maszyn gastronomicznychWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, posiłków i dań, utrzymanie czystości w kuchni
Przemyskie Przedsiębiorstwo Mieszkaniowe Wilk Błażej - 2017-04-11 - Przemyśl (podkarpackie)