KUCHARZ Podd臋bice oferta pracy PPHU K-2 Kaczor- Kaczmarek Sp. jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 obiadowych
Data publikacji: 2015-11-27
Lokalizacja: Podd臋bice (艂贸dzkie)
Pracodawca: PPHU K-2 Kaczor- Kaczmarek Sp. jawna
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kaliska 3, 99-200 Podd臋bice, powiat: podd臋bicki, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 obiadowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Mo偶e by膰 osoba do przyuczenia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Podd臋bice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podd臋bicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Podd臋bice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.11.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: PPHU K-2 Kaczor- Kaczmarek Sp. jawna
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Podd臋bicach
Adres pracodawcy:
Zielona 5, 62-600 Ko艂o, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kolski
Gmina pracodawcy: Ko艂o
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂o
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Podd臋bicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 25.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
OFEROWANIE PRODUKT脫W FIRMY KLIENTOM BIZNESOWYM, DORADZTWO W ZAKRESIE ROZWI膭ZA艃 IT ORAZ BUDOWANIE WIZERUNKU I REKLAMY
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej.
Art & Craft Agnieszka Kiedrowska - 2017-04-18 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Pi艂a (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw na kuchni ciep艂ej i zimnej, g艂贸wnie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Sp贸艂ka Jawna - 2016-01-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Kucharzsta偶 w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
1. Planowanie i prowadzenie pracy wychowawczej i opieku艅czej zgodnie z obowi膮zuj膮cym programem.2. Wspieranie rozwoju psychofizycznego dziecka, jego zdolno艣ci i zainteresowa艅.3. Prowadzenie obserwacji pedagogicznych / diagnozy pedagogicznej.4. Wsp贸艂praca ze specjalistami 艣wiadcz膮cymi kwalifikowan膮 pomoc psychologiczno-pedagogiczn膮, zdrowotn膮.5. Prowadzenie i archiwizowanie niezb臋dnej dokumentacji. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Metalowc贸wKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 600360490, biuro (at) fsa.edu.plSala C, A
FIRST STEP ACADEMY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie kanapek
Kociok Market Sp.z o.o. - 2016-02-02 - Chr贸艣cice (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma "Cichy K膮cik", Dariusz Mikulski - 2017-09-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, wsp贸艂praca z intendentem
Przedszkole nr 51 - 2017-02-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu dla chorych zgodnie z zalecona diet膮.- Wynagrodzenie: 3062 z艂/brutto + premia uznaniowa + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w 偶ywieniu zbiorowym. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (9:00-15:30) (Tel. 32-254-31-14 w.11, 32-254-31-14 w.16) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Gliwicka 78, 40-854 Katowice).
ZAK艁AD OPIEKU艃CZO-LECZNICZY PROWADZONY PRZEZ ZG.SS.艢W.JADWIGI - 2018-06-21 - Katowice (艣l膮skie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, kontrola stanu zapas贸w, zabezpieczanie surowc贸w i produkt贸w przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy - obr贸bka warzyw, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie miejsca pracy (praca dwuzmianowa, w godzinach 10-18, 14-22).
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2017-05-11 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wybieranie naczy艅 do podawania da艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, pomoc w zarz膮dzaniu bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adanik贸w spo偶ywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Produkcyjno-Handlowa Pawe艂 Pawelec - 2016-02-03 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; Do艣wiadczenie w obs艂udze du偶ych przyj臋膰 oraz go艣ci restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie da艅 na najwy偶szym poziomie kulinarnym, pod wzgl臋dem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, znajomo艣膰 kuchni polskiej, w tym do艣wiadczenie w przygotowywaniu da艅 z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaanga偶owanie i sumienno艣膰, do艣wiadczenie w cukiernictwie b臋dzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposa偶onej kuchni, mo偶liwo艣膰 pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Le艣na Per艂a w Rudzi艅cu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPO呕YWCZYMI I PRZEMYS艁OWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (艣l膮skie)
Kucharz
Zdrowy Projekt Maciej Jermak - 2016-03-30 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 , napoj贸w, ekspedycja potraw, da艅 napoj贸wWynagrodzenie 13z艂/godz brutto
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w; przew贸z da艅 na terenie zak艂adu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - M艂awa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci reastauracji wed艂ug okreslonych standard贸w, estetyczne i eleganckie prezentowanie da艅, dba艂o艣膰 o najwy偶szy poziom swiadczonych us艂ug, nadzorowanie serwowanych da艅
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2016-07-04 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-08-04 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wed艂ug receptur kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warka (mazowieckie)
wg stanowiska
"M艂yn G膮siorowo" Adrianna Machnacz - 2015-11-27 - G膮siorowo (mazowieckie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac budowlanych
LUXCOM MATEUSZ RUCZY艃SKI - 2018-06-28 - Kuligi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, dba艂o艣膰 o przestrzeganie bezpiecze艅stwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowo艣ci korea艅skiej, przygotowywanie rachunk贸w w j臋zyku korea艅skim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - M艂awa (mazowieckie)
przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Lublin (lubelskie)