KUCHARZ - POMOC KUCHENNA Gogolin oferta pracy PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś
Stanowisko: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: Gogolin (opolskie)
Pracodawca: PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sportowa 1a, 47-320 Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gogolin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.04.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Strzelecka 16, 47-320 Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gogolin
Ulica pracodawcy: Strzelecka
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2018
Oferta pracy ważna do: 11.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Recz (zachodniopomorskie)
prowadzenie pojazdu ciężarowego na trasach międzynarodowych w tym Rosja-Białoruś, załadunek i rozładunek towaru, prowadzenie dokumentacji transportowej
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, język turecki jest wymagany w celu prawidłowej komunikacji z właścicielem firmy, który jest obywatelem Turcji
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej, arabskiej: falafel, samosa, kebab, masala chicken, chapat, nann, rotii, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI POSIŁKÓW, CATERINGÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-01-12 - Jaworzno (śląskie)
Obsługa koparko-ładowarki
,,SAREL BIS" s.c Sabik Ryszard, Sabik Grzegorz, Polakowska Monika - 2018-03-14 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
Pobieranie towaru. Kompletowanie zamówień. Przyjmowanie towaru.Zapewnienie stanów magazynowych.
kontakt przez OHP - 2017-12-04 - Kołbaskowo (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie burgerów, pizzy, sałatek, napojów zimnych i gorących.- Serwowanie napojów i posiłków.- Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.- Obróbka warzyw i mięś.- Sprawdzanie dat przydatności produktów do spożycia.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,kontrola jakości produktów,utrzymanie porządku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Mirosława Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.Kontakt z pracodawcą osobisty, pod adresem: Jarosław, ul. Reymonta 3od poniedziałku do piątku w godzinach 8-14. CV+ ZDJĘCIE
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-01-08 - Jarosław (podkarpackie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-09-01 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2017-04-27 - Mszana (śląskie)
Praca Komorowo Żuławskie 2D
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowyywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem dań kuchni ukraińskiej, polskiej, amerykańskiej i Fusion
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzegi (małopolskie)
Kucharz
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2016-10-27 - Białka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE.
Elżbieta Szumska Usługi Turystyczne "AURUM" - 2017-01-25 - Złoty Stok (dolnośląskie)
kompletowanie towarów do wysyłki, przyjmowanie towarów do magazynu, kontrola stanów magazynowych, uczestnictwo w inwentaryzacjach
kontakt przez OHP - 2016-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Pałac Wiechlice Zbigniew Czmuda - 2017-08-29 - Wiechlice (lubuskie)