KUCHARZ Perzyce oferta pracy Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2018-04-27
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Perzyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zduny
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.04.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣膰 gotowania
Nazwa pracodawcy: Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty, telefoniczny CV i podanie z艂o偶y膰 w siedzibie firmy lub wys艂a膰 e-mailem do firmy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, inny - CV i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszy艅ski
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Perzyce
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.04.2018
Data dodania oferty pracy: 25.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 23.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast food贸w
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
Bran偶a gastronomiczna. Praca z mi臋sem, marynowanie, panierowanie, sma偶enie, praca z olejem
AmRest sp. z o.o. - 2017-04-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Sza艂e (wielkopolskie)
1) Przygotowanie da艅 z menu restauracji, 2) Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. R贸wnowa偶ny czas pracy - miesi臋cznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w p贸藕niejszym okresie istnieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz-kuchnia tradycyjna
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MA艁GORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2016-11-28 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Radom (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-01-07 - W膮growiec (wielkopolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywnienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2018-06-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUP脫W, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ STO艁脫WCE, WYMAGANIA WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - 呕YWIENIE ZBIOROWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZAANGA呕OWANIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZES艁ANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WY呕SZA SZKO艁A ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posi艂k贸w dla dzieciplac贸wki opieku艅czo-wychowawczej. Praca w godz. 7-15
CENTRUM OBS艁UGI ADMINISTRACYJNEJ PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2018-07-06 - Opole (opolskie)
Prezentacja produkt贸w, sprzeda偶.
Carrefour Polska SP. Z O.O. - 2016-06-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Czarne (pomorskie)
Przygotowanie potraw, praca wg standard贸w restauracji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek miejsca pracy. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie - gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na podobnym stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
PRACA PRZY SPORZ膭DZANIU POSI艁K脫W, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 ELEKTRYCZNYCH W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I WSCHODNIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO MIEJSCE PRACY-UL. ROMERA I UL. OP艁OTKI
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
PHU Mafex Mariusz Matczak, Gra偶yna Matczak s.c. - 2018-01-08 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w dla niepe艂nosprawnych dzieci ucz臋szczaj膮cych do punktu przedszkolnego.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OS脫B Z UPO艢LEDZENIEM UMYS艁OWYM KO艁O W SKARSZEWACH - 2016-02-18 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w godz.13-18
"IMPRESJA" Grzegorz Kulig - 2016-09-30 - Dylaki (opolskie)
Przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji i go艣ci hotelowych.
Restaurant-Schih眉tte Wilderer Alm - 2017-09-21 - Austria (Austria)
gotowanie pod nadzorem profesjonalnego kucharza potraw zgodnych z menu;Hotel Mercure Lublin Centrum
Mr Clean sp. z o.o. - 2016-08-19 - Lublin (lubelskie)
.
Firma Us艂ugowo-Handlowa MEDIJ S.C. Izabela Pawlaczyk, Joanna Wawrzyniak - 2016-10-10 - Gosty艅 (wielkopolskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wed艂ug receptur kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; kreatywno艣膰; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Za艣cianki (podlaskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej wed艂ug przepis贸w na potrawy w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - G艂og贸wek (opolskie)
Monter ocieple艅 budynk贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Su艂kowice (ma艂opolskie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋sa, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami mechanicznymi, utrzymywanie czysto艣ci
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyskiej z pieca Tandoor. Praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca zespo艂owa wymagaj膮ca umiej臋tno艣ci pracy w grupie, zamilowania do 艂adu i porz膮dku. Charakter tej pracy wymaga odporno艣ci na wyskie temperatury, du偶膮 wilgotno艣膰, prac臋 z pozycji stoj膮cej. Praca na umow臋 zlecenie. 160 dodzin pracy w miesi膮cu. Dyspozycyjno艣膰 do pracy w r贸偶nych godzinanch w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dost臋pna w sali G
BRITISH EMPIRE Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
AG INVEST Anna Witkowska - 2017-02-06 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)