KUCHARZ (O) Faściszowa oferta pracy Firma Wielobranżowa "DUET" H. Łonak-Jarosz & Z. Jarosz

Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla grup i osób indywidualnych, kalkulacja zamówień, nadzór nad magazynem żywności, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Data publikacji: 2016-08-31
Lokalizacja: Faściszowa (małopolskie)
Pracodawca: Firma Wielobranżowa "DUET" H. Łonak-Jarosz & Z. Jarosz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:- 48, 32-840 Faściszowa, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla grup i osób indywidualnych, kalkulacja zamówień, nadzór nad magazynem żywności, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: prośba pracodawcy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Faściszowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zakliczyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie- kucharz, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie, umiejętność organizacji żywienia zbiorowego, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie w pracy, odpowiedzialność, może być osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności. Praca w Faściszowej na dwie zmiany w godz. 7.00-15.00 lub 14.00-22.00, również w soboty i niedziele. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla grup i osób indywidualnych, kalkulacja zamówień, nadzór nad magazynem żywności, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; wynagrodzenie od 1850zł brutto- do uzgodnienia. Kontakt: Firma Wielobranżowa DUET H. Łonak-Jarosz & Z. Jarosz, Faściszowa 48, 32-840 Zakliczyn (Osada Modrzewiowe Wzgórze), konieczny wcześniejszy kontakt tel.: 501 160 703, zgłaszać się z CV oraz posiadanymi świadectwami pracy.
Nazwa pracodawcy:
Firma Wielobranżowa "DUET" H. Łonak-Jarosz & Z. Jarosz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
- 48, 32-840 Faściszowa, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy, CV, świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: wcześniejszy kontakt tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Zakliczyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Faściszowa
Ulica pracodawcy: -
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy ważna do: 15.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Dolibóg Agata Restauracja Parys - 2017-09-07 - Rydułtowy (śląskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Przedbórz (łódzkie)
- Prowadzenie kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na czas nieokreślony.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Minimum 2 - letnie doświadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Osoby BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-20:00) w godzinach: 8:00-20:00
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2016-10-19 - Katowice (śląskie)
Obsługa maszyn kamieniarskich. Kontakt tel. 660 446 674
Zakład Budowlano - Kamieniarski Produkcyjno-Usługowy, Kostomłoty I, ul. Marmurowa 1, 26-085 Miedziana Góra - 2017-03-06 - Kostomłoty Pierwsze (świętokrzyskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-02-07 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Możliwość wykonywania pracy w innych miejscach wyznaczonych przez pracodawcę (zgodnie z potrzebą). Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-06 - Pruszków (mazowieckie)
Wydawanie śniadań, obiadokolacji, przygotowywanie i wydawanie dań z karty, przygotowywanie dań dla grup zorganizowanych.
Wojt-Bud Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Skomielna Czarna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zimnych i ciepłych
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Słowik (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków,kontakt z gośćmi restauracji przy kuchni otwartej. Z uwagi na obsługę gości z ukrainy i rosji wymagana znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego, wymagane doświadczenie minimum 2 lata; godz pracy 12.00-20.00, 1850 złkontakt: Oberża STARA WINNICA Kołaczkowotel.602 527 752 e-mail: starawinnica (at) gmail.com
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-06-20 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszczółki (pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-05-05 - Tczew (pomorskie)
produkcja potraw do imprez weselnych i innych oraz do karty restauracyjnej
NOVAR M.ROMANOWSKI, J.ROMANOWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-19 - Krobia (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań, obsługa imprez
Biothal Lebdowicz S.J. - 2016-04-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Brusy (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW DO MENU RESTAURACJI, KALKULACJA POTRAW, KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH, OBSŁUGA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, ZARZĄDZANIE MAGAZYNEM, PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIEŃ
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Pawłowiczki (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, towrzenie menu itp.
Firma "Mur-Bet" Adam Dumana - 2016-03-02 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
- SAVOIR Group Sp. z o.o. Jesteśmy firmą o zasięgu ogólnopolskim świadczącą usługi merchandisingu, outsourcingu i promocji. Pracujemy na terenie dużych sieci handlowych oraz punktów sprzedaży detalicznej. Naszym sukcesem jest wieloletnia, nieprzerwana współpraca z największymi koncernami produkcyjno-handlowymi. Poszukujemy kreatywnej osoby na stanowisko: Analityk IT SQL / Help Desk. Miejsce pracy: Katowice.- Firma oferuje: Możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie. Pracę w zgranym zespole. Umowę o pracę lub kontrakt. W wybrane dni praca na zasadach Home Office/zdalna.- Główne zadania: Help Desk: obsługa użytkownika wewnętrznego i zewnętrznego. Utrzymanie autorskiego systemu do zarządzania projektami. Wdrażanie nowych funkcjonalności systemu (wraz z testami). Administrowanie bazami danych Firmy. Współpraca z zewnętrznym programistą oraz zewnętrzną obsługą firmy w zakresie Hardware oraz Software.- Wynagrodzenie: od 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00. Wymagane wykształcenie min. średnie techniczne informatyczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na podobnym stanowisku lub branży IT. Bardzo dobra komunikatywność. Doskonała znajomość programu MS Excel. Doświadczenie w zarządzaniu bazami danych. Znajomość technologii IT. Dodatkowym atutem będzie: znajomość SQL oraz rozwiązań graficznych, umiejętność obsługi Oracle, umiejętność programowania.
SAVOIR GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-30 - Katowice (śląskie)
Praca w stołowce akademickiej
KRAKOWSKA AKADEMIA IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2017-07-05 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej i pakistańskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i obsługa klienta, konunikowanie się językami angielskim i urdu z pracownikami załogi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Chełm (lubelskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka - 2016-01-25 - Zabełków (śląskie)
Samodzielne sporządzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadzór nad jakością i świeżością potraw, wybór maszyn i sprzętu do podawania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, udzielanie informacji na temat składników.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Pomocy Społecznej - 2016-03-04 - Sopot (pomorskie)
działalność w obszarze programowania PL/SQL w tym optymalizacja SQL, wsparcie dla zespołówrozwoju i otoczenia odpowiedzialnego za produkcję; projektowanie baz danych
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Kraków (małopolskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Niepruszewo (wielkopolskie)