KUCHARZ Nowinka oferta pracy Bar ABRO Bożena Roszkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Do zakresu obowiązków kucharza przede wszystkim wchodzi przygotowywanie potraw i ustalanie menu.
Data publikacji: 2020-02-07
Lokalizacja: Nowinka (podlaskie)
Pracodawca: Bar ABRO Bożena Roszkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczebra 41 B, 16-304 Nowinka, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Do zakresu obowiązków kucharza przede wszystkim wchodzi przygotowywanie potraw i ustalanie menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowinka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: augustowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowinka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: samoorganizacja
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodzielność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : wykształcenie gastronomiczne - mile widziane[Umiejętność 1] : kreatywność i chęć tworzenia nowych kompozycji, umiejętność pracy w zespole, podzielność uwagi, doświadczenie na kuchni,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Bar ABRO Bożena Roszkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Adres pracodawcy:
Szczebra 41 B, 16-304 Nowinka, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: augustowski
Gmina pracodawcy: Nowinka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowinka
Ulica pracodawcy: Szczebra
Numer budynku pracodawcy: 41 B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8010a9b9dfc8b4e40f67817fcb8c1f2c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-14, 10-18, na umowę o pracę na czas nieokreślony, w Ustroniu Morskim.
Iwona Kołakowska Ośrodek Wczasowy "Gacek" - 2019-09-05 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
1. Wsparcie logistyczne na projekcie: – Organizowanie zakwaterowania, transportu, biletów dla pracowników, podwykonawców i klientów, zakupy.2.Wsparcie administracyjne na projekcie:-Kontakt z kierownikami projektu, koordynatorami i innym personelem w celu sprawnej realizacji projektu-Uczestniczenie w spotkaniach z pracownikami, podwykonawcami, klientami zaangażowanymi w dany projekt, sporządzanie z nich raportów i protokołów. -Gromadzenie informacji ważnych dla projektu w tym prowadzenie dokumentacji technicznej, z zakresu BHP, pomoc przy dokumentacji finansowej.-Przygotowywanie korespondencji.3. Wsparcie techniczne na budowie: - tankowanie maszyn budowalnych, - dowożenie narzędzi,- dbanie o flotę samochodową, etc.
TOTAL WIND PL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-04-18 - Konikowo (zachodniopomorskie)
przgotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, zarządzanie zespołem, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-09-04 - Sasek Mały (warmińsko-mazurskie)
Kuchnia o profilu - kuchnia polska. Oprócz gotowania wymagane będzie róznież estetyczne przygotowywanie potraw, niespóźnianie się do pracy, dbanie o porządek. Umowa na czas określony: 01.09.2019 r. - 31.12.2019 r. Praca w systemie jednozmianowym.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni. Przygotowywanie potraw.
BUFECIK Grażyna Alabrudzińska - 2017-07-20 - Płock (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0015.00-23.00Za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Firma Handlowo-Usługowa Meander Stanisław Kurgan - 2017-05-05 - Połaniec (świętokrzyskie)
kucharz
SOLEIL Gandurska Bogusława - 2020-06-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
okreslono we wniosku
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Łobez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 68 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjność w godzinach 10:00-20:00oferta dostępna w sali G
QAQ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-08-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw,- obróbka wstępna surowców,- obróbka termiczna produktów,- krojenie, mieszanie oraz czynności związane ze sprzątaniem po zakończonej pracy jak i w trakcie,
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
ZGODNY ZE STANOWISKIEM. Okrespróbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia. Godz. pracy: 6-14, 12-20.
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "POMORZE" AGNIESZKA BUKATO - 2018-11-26 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-02-02 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
Manor House Sp. z o.o. - 2019-02-19 - Chlewiska (mazowieckie)
organizacja czasu pracy, przygotowanie potraw ciepłych oraz zimnych przekąsek, przyjmowanie zamówień od kelnera,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, koreańskiej i japońskiej.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 lat. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Katowice (śląskie)
wydawanie potraw, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej, ustalanie karty dań, odczyt receptur, przygotowywanie napojów, rozliczanie klienta
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE/ TECHNIKUM ZAWODOWE LUB KURS W ZAWODZIE KUCHARZ, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY 10:00-18:00
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-10-23 - Budzyń (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia (mile widziane gastronomiczne)wymagane doświadczenie w pracy na ww stanowiskuwymagane dobre umiejętności i pasja do gotowania2 zmiany (10-19) + imprezy olkolicznościowewynagrodzenie: od 2500 do 3000 zł brutto
GASTRONOMIA I HOTELARSTWO SPÓŁKA CYWILNA M.JĘDRZEJEWSKA & K.DROZDOWSKA - 2019-02-14 - Raszków (wielkopolskie)
Oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych, które nie ukończyły 30 roku życia: przestrzeganie zasad HACCP i BHP, przygotowywanie stanowiska pracy przygotowywanie potraw w oparciu o receptury, sprzątanie stanowiska pracy, sprawdzanie stanu magazynowego.
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Otwock (mazowieckie)
Kontakt z klientem. Dbałość o odpowiedni wystrój oraz porządek w sali restauracyjnej.Podejmowanie działań poprawiających wizerunek restauracji.Przestrzeganie systemu HACCP.Praca w godz.: 8:00-20:00. 1/4 etatu. Przewidywany okres zatrudnienia: 2 lata.
Alfahair sp. z o.o. - 2020-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towarów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z Wietnamu.
THI QUY NGUYEN "BAO-DIEP" - 2019-09-26 - Wyszków (mazowieckie)
-Tankowanie samochodów, uzupełnianie towarów na półkach,-Kontakt telefoniczny 792-048-227-Adres e-mail: hause2eco (at) gmail.com
HAUSE-ECO.PL BARTŁOMIEJ WRÓBEL - 2018-10-24 - Tczew (pomorskie)
kucharz barman
PHU Nova Mieczysław Tyszka - 2018-06-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)