KUCHARZ Niechorze oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-06-03
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LEŚNA 4, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Główna 2, 34-460 Szczawnica, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Szczawnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczawnica
Ulica pracodawcy: Główna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.06.2016
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 29.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2016-11-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Mikołów (śląskie)
Przygotowanie dań wg przepisów, zachowanie estetyki dania oraz powtarzalność, przygotowanie półproduktów, prawidłowe magazynowanie żywności, obsługa urządzeń gastronomicznych
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-12-08 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Prowadzenie pojazdu o masie pow. 3,5 t, wykonywanie czynności związanych z załadunkiem i rozładunkiem, prowadzenie dokumentacji eksploatacyjnej pojazdu itp.
POCZTA POLSKA - SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-22 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zup, sałatek. Wymagania: wykształcenie zawodowe, specjalność gastronomia.
Sklep Spożywczo - Monopolowy LENKA - 2016-10-21 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-07-11 - Łęknica (lubuskie)
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej ( pizza, kebab, desery).Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych. Praca stojąca.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-02-11 - Tychy (śląskie)
dowóz kebabów samochodem osobowym do klientów na terenie Zawiercia, praca w godz.12:00-22:00
TITANIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-19 - Zawiercie (śląskie)
Sporządzanie posiłków
"FALA" Iwona Myszka - 2015-12-18 - Lubenia (podkarpackie)
wykonywanie prac instalacyjnych wod-kan i c.o., montowanie specjalistycznych urządzeń do pomiaru ciśnienia, przepływu wody, gazu, poprawne odczytywanie rysunków technicznych, przeprowadzanie kontroli szczelności i drożności instalacji wodnych, kanalizacyjnych, gazowych, grzewczych oraz klimatyzacyjnych, przeprowadzanie konserwacji instalacji wodociągowo - kanalizacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 4 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
Przygotoywanie posiłków.
RESTAURACJA "BURSZTYN" KAZIMIERZ MANIKOWSKI - 2015-11-05 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Puławy (lubelskie)
Kierowca kat. C+E (samochód wywrotka)
Firma Handlowo-Usługowa AgroTradePl Robert Szczepański - 2017-09-01 - Siedliszowice (małopolskie)
Pakowanie wyprodukowanych detali do kartonów oraz kontrola wizulana produktu.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-10-09 - Nowa Sól (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane; min. roczne doświadczenie zawodowe; książeczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowiązków: produkcja obiadów w restauracji pracowniczej; um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-20 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
prowadzenie autobusu
Transport and Infrastructure Management SP.zoo - 2017-05-14 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw,napojów ciepłych i zimnych, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Świdwin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Radom (mazowieckie)
Przyrządzanie pizzy oraz innego typu potraw
BOGUSŁAW ŻOŁNIEREK PIZZERIA MATRIX - 2017-08-11 - Biały Kościół (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-01-12 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni. Kreatywna współpraca w planowaniu menu. Przestrzeganie standardów i regulacji dotyczących wysokiej jakości serwowanych posiłków oraz zapewnienia higieny. Wspieranie procesów zakupu odpowiednich produktów spożywczych - współpraca sektora kuchennego i działu zamawiań oraz kontrola stanu magazynowego.
Brauereigasthof Rothaus GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
wykonywanie posiłkow, obsługa klienta zagranicznego
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wieprz (śląskie)