KUCHARZ Mysłowice oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "alusia" Marian Gruszka

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: do 1 850 PLN

Zakres obowiązków: Praca w kuchni. Wykształcenie pomaturalne, policealne.

Data publikacji: 2016-08-18

Lokalizacja: Mysłowice (śląskie)

Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "alusia" Marian Gruszka

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Jastruna 1a, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Praca w kuchni. Wykształcenie pomaturalne, policealne.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mysłowice

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Mysłowice

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mysłowice

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: pomaturalne/policealne

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Analiza dokumentów handlowych w operacjach dokumentowych

Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "alusia" Marian Gruszka

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach

Adres pracodawcy:
Jastruna 1a, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: śląskie

Powiat pracodawcy: m. Mysłowice

Gmina pracodawcy: Mysłowice

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Mysłowice

Ulica pracodawcy: Jastruna

Numer budynku pracodawcy: 1a

Profil działalności pracodawcy: pozostałe placówki gastronomiczne, bary

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 18.08.2016

Oferta pracy ważna do: 31.12.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ ŚNIADANIOWY - do 1 850 PLN

przygotowywanie śniadań, ciast
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

Przygotowywanie dań zgodnie z kartą Menu.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bytom (śląskie)

ASYSTENT NAUCZYCIELA W PRZEDSZKOLU - od 1 900 PLN

Pomoc nauczycielowi w pracy z dziećmi, sprzątanie, pomoc w obsłudze dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-01-30 - Śrem (wielkopolskie)

SPRZEDAWCA TELEFONICZNY - od 13 PLN

Aktywna sprzedaż produktów z Indii przez telefon. Telefoniczne dostarczanie klientom z Indii informacji o produktach firmy. Obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku hindii
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla dzieci w wieku przedszkolnym zgodnie z obowiązującymi normami.
Miejskie Przedszkole nr 14 - 2018-04-04 - Zgierz (łódzkie)

KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ - od 2 200 PLN

Przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 200 PLN

przygotowywanie i wydawanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-08-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)

KUCHARZ ŚNIADANIOWY - od 1 850 PLN

praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

HANDLOWIEC - od 2 100 PLN

Nawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów z klientami, ofertowanie, negocjacje, koordynacja relacji zamówień. Reprezentowanie firmy podczas spotkań z klientami, współpraca z pozostałymi działami w firmie. Handel częściami zamiennymi do wszystkich maszyn i ciągników rolniczych
Kapsteel Sp. z o.o. - 2018-01-30 - Zamość (lubelskie)

KUCHARZ / KUCHARKA - od 1 850 PLN

-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-04-20 - Pelplin (pomorskie)

PRACOWNIK BIUROWY - 997,4 PLN

zawarty w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Swarożyn (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie pizzy, fast foodów, obsługa zmywaka
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady
PUCYFIK Morze Wypoczynku - 2016-12-14 - Błądzikowo (pomorskie)

KUCHARZ (J. ROSYJSKI) - od 1 200 PLN

jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Świecie (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - do 3 000 PLN

gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzień
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-04 - Bogatynia (dolnośląskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 100 PLN

Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2018-04-20 - Bochnia (małopolskie)

KUCHARZ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ - AMERYKAŃSKIEJ - od 2 200 PLN

Przygotowywanie dań zimnych i ciepłych kuchni meksykańskiej i amerykańskiej. Znajomość receptur.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 700 PLN

przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 800 PLN

Przygotowywanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)

KUCHARZ (NR 7456) - od 12 PLN

Przygotowywanie posiłków w restauracji
FRANKOR Marcin Bilski - 2016-10-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-26 - Przemyśl (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 1 850 PLN

przygotowywanie pieczywa i tradycyjnych potraw tureckich, serwowanie dań w oryginalny turecki sposób; praca w godz.: 10-18, 18-02
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2016-02-16 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-07-03 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - 2 400 - 2 800 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STOŁÓWCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-09 - Lubin (dolnośląskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 1 387 PLN

Przygotowywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (śląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-03 - Skroniów (świętokrzyskie)