KUCHARZ Opole oferta pracy PUB MASKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
Data publikacji: 2017-07-03
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: PUB MASKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 4, 45-434 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Nazwa pracodawcy: PUB MASKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
RYNEK 4, 45-434 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, Godziny : 11-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Karczmiska Pierwsze (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "S艁ONECZNA POLANA" ANDRZEJ G臉BICKI - 2016-11-04 - W艂odzimierz贸w (艂贸dzkie)
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.
Lokal "Stodo艂a" Alicja Zieli艅ska - 2018-01-29 - Adamowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2016-08-05 - Wolsztyn (wielkopolskie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, kontrola stanu zapas贸w, zabezpieczanie surowc贸w i produkt贸w przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie da艅 kuchni wschodnioeuropejskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Krynica Morska (pomorskie)
- przygotowywanie oraz nadz贸r nad produkcj膮 galaret, zalew, sa艂atek, sos贸w, k膮pieli solankowych, sos贸w zasma偶onych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotycz膮cych proces贸w wy偶ej wymienionych- nadz贸r nad wydawaniem przez magazyn surowc贸w do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowc贸w, dodatk贸w; godz. pracy 7-15; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie na czas okre艣lony; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12
MIRKO Sp贸艂ka z o.o. - 2017-03-10 - G艂obino (pomorskie)
prace w pizzerii polegaj膮ce na wypieku pizzy oraz innych da艅 z karty, madre gospodarowanie produktami spo偶ywczymi, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wac艂aw - 2016-06-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane kierunkowe; minimum dwa lata do艣wiadczenia zawodowego; ksi膮偶eczka sanepidowska;znajomo艣膰 kuchni polskiej; kreatywno艣膰; dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KO艁SUT - 2016-04-05 - Gliwice (艣l膮skie)
kompletowanie zam贸wie艅 i przygotowywanie ich do transportu w magazynie farb i chemii budowlanej, przyjmowanie dostaw i sprawdzanie pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, rozmieszczanie i sortowanie towar贸w w magazynie
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2017-04-27 - Mszana (艣l膮skie)
pracownik ds. sprzeda偶y - refudowane
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Rostarzewo (wielkopolskie)
Gotowanie dla go艣ci hotelowych (obiadokolacje), gotowanie a'la karte,przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy dla grup konferencyjnych(obiady, kolacje, bankiety, grille). Umiej臋tno艣ci i uprawnienia: pasja do gotowania do艣wiadczenie na stanowisku kucharza wykszta艂ceniegastronomiczne mile widziane (nie jest to warunek konieczny) pomys艂owo艣膰, innowacyjno艣膰 i kreatywno艣膰 bardzodobra organizacja pracy w艂asnej samodzielno艣膰 zdolno艣膰 do harmonijnej pracy w warunkach stresuDodatkowe wymagania: Aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "MIRO" Jacek Grz膮dkowski - 2017-04-28 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu dla chorych zgodnie z zalecona diet膮.- Wynagrodzenie: 3062 z艂/brutto + premia uznaniowa + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w 偶ywieniu zbiorowym. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (9:00-15:30) (Tel. 32-254-31-14 w.11, 32-254-31-14 w.16) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Gliwicka 78, 40-854 Katowice).
ZAK艁AD OPIEKU艃CZO-LECZNICZY PROWADZONY PRZEZ ZG.SS.艢W.JADWIGI - 2018-06-21 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie porz膮dku i higieny w kuchni, dora藕na pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom.
kontakt przez OHP - 2018-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 w urz臋dzie: wycieranie kurzy, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w pomieszczeniach sanitarno-艂azienkowych i toaletach, mycie pod艂贸g, uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci w 艂azienkach.
A & C Arkadiusz Chrzanowski - 2017-02-21 - P艂ock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣ci: wykonywanie potraw kuchni arabskiej/syryjskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 orientalnych, potraw kuchni arabskiej/syryjskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce okres pr贸bny, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia na czas nieokre艣lony; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM Touristic sp. z o.o. - 2018-04-10 - Ustka (pomorskie)
kierowanie prac膮 kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z normami 偶ywienia, uk艂adanie jad艂ospis贸w
Przedszkole Miejskie Nr 19 - 2017-09-22 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W RAU, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAU, UMIEJ臉TNO艢膯 TWORZENIA DA艃 RAU(SUROWYCH), KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH DO PRACY,
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 na terenie.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pomiary sytuacyjno-wysokosciowe,opracowywanie wynik贸w pomiar贸w w programach komputerowych,sporz膮dzanie dokumentacji technicznej do cel贸w prawnych,oraz analiz.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Lublin (lubelskie)
uk艂adanie menu, znajomo艣膰 stosowania przypraw, przygotowywanie da艅 zgodnie z przepisami w j臋zyku tureckim, przyrz膮dzanie da艅, peklowanie mi臋sa i warzyw, koordynacja i wsp贸艂praca z podleg艂ym personelem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2016-11-03 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)