KUCHARZ Międzygórze oferta pracy "Pentur" spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2018-02-09
Lokalizacja: Międzygórze (dolnośląskie)
Pracodawca: "Pentur" spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śnieżna 27, 57-500 Międzygórze, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzygórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: "Pentur" spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A, 01-242 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Aleja Prymasa Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 48A
Profil działalności pracodawcy:
działalność turystyczna i hotelarska dla ludności.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2018
Oferta pracy ważna do: 07.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
praca w cateringu, możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Firma Cateringowa "STUDIO DOBREGO SMAKU" Beata Męcik - 2018-08-20 - Sosnowiec (śląskie)
obsługa maszyny do wyrobu pierogów
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Grabów (łódzkie)
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Międzybłocie (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-03-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Planowanie i przygotowywanie posiłków,układanie menu, zarządzanie przechowywaniem produktów
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Krosno (podkarpackie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-07-23 - Mielec (podkarpackie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczeniesumienność, solidność
Usługi Hotelarsko-Grastronomiczne Ewa Gruszczyńska - 2017-02-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz małej gastronomii/pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Piotrkowice (małopolskie)
Szycie miarowe odzieży damskiej, wykonywanie przeróbek. Wymagania: umiejętność szycia odzieży damskiej.
Pracownia Krawiecka i Dodatki do Strojów Beata Wicka - 2017-08-09 - Luzino (pomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-03-16 - Pępowo (wielkopolskie)
Przygotowanie dań, organizacja produkcji dań. Przygotowywanie zamówień, zachowywanie czystości w miejscu pracy. Gotowanie dań kuchni polskiej oraz śląskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Orchów (łódzkie)
sporządzanie dań kuchni tajskiej właściwy dobór produktówznajomość przepisów surowców stosowanych wyłącznie w Tajlandii
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz-kelner
GERMA Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa maszyn papierniczych
PRODUCENT WYROBÓW PAPIERNICZYCH JACK-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-20 - Oława (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: znajomość w praktyce kuchni arabskiej/kurdyjskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
obsługa stacji monitorującejdozorowanie mienia
PHU TIFOM Ordecki Zenon - 2016-12-15 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-09 - Łańcut (podkarpackie)