KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII/POMOC KUCHARZA Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII/POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii/pomoc kucharza
Data publikacji: 2016-08-12
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii/pomoc kucharza
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII/POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3-go Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia.
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-31 - Gliwice (śląskie)
restauracja dla gości hotelowych oraz gości z zewnątrz
ULISSES Sp.zo.o. s.k.a - 2016-04-18 - Kościelisko (małopolskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-08-17 - Racibórz (śląskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Udorpie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Praca w systemie dwuzmianowym 06.30-14.30, 14.00-22.00. Możliwe godziny nocne podczas imprez okolicznościowych. Praca z możliwością zakwaterowania.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-13 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy
Salwin Tomasz - 2016-05-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Wydawanie posiłków-pomoc kuchenna, robienie deserów, sałatek według receptury, mycie naczyń, sprzątanie kuchni
kontakt przez OHP - 2017-01-16 - Brzesko (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (małopolskie)
murowanie ścian
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Janowszczyzna (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekoszów (świętokrzyskie)
PRODUKCJA SZKŁA: KOMPLETOWANIE, FORMOWANIE GOTOWEJ PRODUKCJI PRACA NA MAGAZYNIE, PRACE PORZĄDKOWE ORAZ INNE PRACE ZLECONE PRZEZ KIEROWNIKA PRODUKCJIWYMAGANIA:PRACA POD PRESJĄ CZASU, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA,UPRAWNIENIA 1 MIESIĄC DOŚWIADCZENIA PRZY PRACACH Z APARATEM LISEC COMBO VB33 LUB LENHARD AUTOMAT MIES.KLEJĄCY 233.0674 PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowanie potraw i dań, współpraca przy tworzeniu menu, zapewnienie wysokiej jakości produktów, prezentowanie potraw i dań estetyczne i zgodne ze standardem dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu i przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Restauracja Bellevue Adam Dopierała - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czeladź (śląskie)
- przygotowywanie posiłków w kuchni dla klienta stacjonarnego- obsługa zamówień cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Rajcza (śląskie)
zdobienie szkła
PAWLO - CRYSTAL PAWŁOWSKI MICHAŁ TUPADŁY - 2018-02-19 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
a) przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,b) wydawanie posiłków dla podopiecznych,c) dbanie o racjonalne zużycie produktów,d) utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
praygotowanie dańs kuchni wietnamskiej, kontakty z pracodawcą i wsopółpracownikami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Chojnice (pomorskie)
-obsługa maszyn szwalniczych jednoigłowych i dwuigłowych, szycie tapicerki meblowej, wypełnianie pianką poduszek
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie farszy, przygotowywanie obiadów, potraw garmażeryjnych, nadzór nad procesem produkcji, rozdział obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Łęgajny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Dekorowanie stołów i wydawanie posiłków. Dobieranie właściwej zastawy stołowej. Wykonywanie prac zgodnie z zasadami. Składanie i magazynowanie surowców do posiłków.
"Przedsiębiorstwo Transportowo-Budowlane" Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Krotoszyce (dolnośląskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-09-12 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie potraw typowych dla kuchni ukraińskiej- wdrażanie kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
Spółdzielonia Socjalna K-5 Gołębiew Stary 1 - 2016-05-13 - Gołębiew Stary (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - Śmigiel (wielkopolskie)