KUCHARZ Lubin oferta pracy Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 w restauracji
Data publikacji: 2017-08-31
Lokalizacja: Lubin (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Marii Sk艂odowskiej-Curie 88, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno- epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: konieczne do艣wiadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Marii Sk艂odowskiej-Curie 88, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: lubi艅ski
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Marii Sk艂odowskiej-Curie
Numer budynku pracodawcy: 88
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 14.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie da艅 kuchni wega艅skiej i francuskiej. Dyspozyzcyjno艣膰 w godz.: 5:00-23:00. 40 godzin pracy tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
SE'RENATA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-27 - Rudzica (艣l膮skie)
Przygotowywanie dokument贸w przetargowych z zakresu zam贸wie艅 publicznych. Prowadzenie dokumentacji przetargowej. Rozmowy z potencjalnymi kontrahentami. Prowadzenie dokumentacji ZFRON. Obs艂uga um贸w z dostawcami telefonii kom贸rkowej, stacjonarnej i Internetu. Koordynacja obiegu telefon贸w kom贸rkowych w firmie, rozliczanie rozm贸w. Nadz贸r nad samochodami s艂u偶bowymi. Kontrola realizacji um贸w z Kontrahentami. Obs艂uga biurowa us艂ug saperskich oferowanych przez firm臋. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: i.rudnicka (at) sten.pl, 71-352-78-13miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. MelioranckaSala A
STEN STANIS艁AW JAROSZUK - 2017-09-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
dania z kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska El偶bieta Derkacz - 2016-11-14 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAK艁AD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE POTRAW - KUCHNIA W艁OSKA
Sogno Italiano Ewa Pawe艂ek - 2017-05-26 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, dbanie o higiene i czysto艣膰 w kuchni. Wsp贸艂praca z innymi kucharzami i pomocami w kuchni oraz wsp贸艂prca z kelnerem i barmanem.Oferta pracy przeznaczona dla os贸b do 30 roku 偶ycia, zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowanie r贸偶engo rodzaju
Hotel Delfin Sp z o.o - 2017-11-09 - D膮bki (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIA艁EK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PI膭TEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2017-05-26 - D臋bica (podkarpackie)
1.Wykonywanie czynno艣ci kasowych i skarbcowych zgodnie z postanowieniami zawartymi w instrukcji s艂u偶bowej. 2.Przestrzeganie stanu got贸wki zgodnie z obowi膮zuj膮cym limitem. 3.Prowadzenie ewidencji r贸偶nic kasowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi regulacjami w tym zakresie. 4.Kompletowanie i bie偶膮ca aktualizacja ca艂o艣ci przepis贸w dotycz膮cych dzia艂alno艣ci stanowiska pracy ds. kasy. 5.Bie偶膮ca obs艂uga bankomatu polegaj膮ca na wykonywaniu czynno艣ci zgodnych z obowi膮zuj膮cymi procedurami.6.Prowadzenie rejestru z otwarcia skarbca nocnego (wrzutni).7.Udzielanie klientom, informacji o aktualnej ofercie depozytowej i kredytowej Banku. 8.Bie偶膮ca obs艂uga wp艂at na rachunki w innych bankach.
Bank Sp贸艂dzielczy w Le艣nicy - 2018-02-20 - Dobrodzie艅 (opolskie)
Samodzielny kucharz w restauracji hotelowej.
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-09-06 - Rochna (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w /dietetycznych/ dieta na zam贸wienie. Miejsce pracy Lublin. ul. G艂uska 86
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
Obs艂uga klient贸w sklepu, wyk艂adanie towaru, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
SKLEP SPO呕YWCZY I.Wydra - 2016-03-21 - Gda艅sk (pomorskie)
przestrzeganie przepis贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy; przygotowywanie surowc贸w do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posi艂k贸w, sma偶enie, pieczenie, przygotowywanie sur贸wek; utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie, produkcja, sprzeda偶 偶ywno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "ELINET" MIROS艁AW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Kalisz (wielkopolskie)
praca przy remontach, demonta偶u i monta偶u maszyn elektrycznych
ZAK艁AD US艁UG ELEKTRYCZNYCH "REMEL" - 2016-03-04 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzeda偶, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
utrzymywanie porz膮dku na terenie wewn臋trznym jednostki wojskowejI zmiana 6.00-14.00
Zak艂ad Sprz膮tania Wn臋trz J贸zef Jankowski MOP 83 Sp. z o.o. - 2017-10-03 - Gronowo G贸rne (warmi艅sko-mazurskie)
Praca jako doradca klienta w biurze nieruchomo艣ci. Przedstawianie oferty klientom, kontakty z klientami
GEO-DOM Dominika Ferens - 2017-08-31 - Brzeziny (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W KLIENTOM, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Organizowanie stanowisk pracy w cz臋艣ci produkcyjnej zak艂adu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpo偶arowymi, ochrony 艣rodowiska oraz system贸w zapewnienia jako艣ci zdrowotnej 偶ywno艣ci, planowanie i organizowanie pracy podleg艂ym pracownikom kuchni, organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych i cateringu, sk艂adowanie i magazynowanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz gotowych potraw, sporz膮dzanie szerokiego asortymentu potraw i napoj贸w z r贸偶nych grup surowc贸w, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, pos艂ugiwanie si臋 i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarz膮dzanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w kuchni, wsp贸艂praca szefa kuchni z klientami i dostawcami, wsp贸艂praca szefa kuchni z kierownictwem zak艂adu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Czarna Woda (pomorskie)
sta偶, wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Bia艂ogard (zachodniopomorskie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie 偶ywno艣ci, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych da艅, przygotowywanie wszelkiego rodzaju da艅 w ramach obiadokolacji i dla restauracji 脿 la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprz臋tu, udzia艂 w inwentaryzacji, obs艂uga zam贸wie艅.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Radom (mazowieckie)
Sortowanie odzie偶y u偶ywanej (praca od 7:00 - 15:40, pracodawca codziennie zapewnia ciep艂y posi艂ek)
OK WORK SP. Z O.O. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
WG ZAWODU
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Gubin (lubuskie)