KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z menu restauracji z uwzględnieniem kuchni wschodniej, utrzymywanie czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
Data publikacji: 2018-01-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z menu restauracji z uwzględnieniem kuchni wschodniej, utrzymywanie czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni wschodniej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2018
Oferta pracy ważna do: 30.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza, mile widziana znajomość tajników kuchni niemieckiej
Gasthof Forsthaus Siehdichtum Andrea Maßmann - 2017-11-29 - Niemcy (Niemcy)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.Praca w stołówce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2018-01-04 - Kraków (małopolskie)
obsługa kuchni - Restauracja Sphinx
INVERSO Marcin Nadolny - 2016-05-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
prace pomocnicze
Weco Instal Duda Andrzej - 2016-10-17 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie dań, menu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Błonie (mazowieckie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2018-01-15 - Pustynia (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ MASOWYCH
KAMIL ZAJĄCZKOWSKI FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA - 2016-03-31 - Niwna (łódzkie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDAŻ ART.SPOŻ. I PRZEM. USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wyrób i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZYŃSKI - 2016-04-13 - Krobica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL - 2015-12-21 - Katowice (śląskie)
kucharz w pizzerii
Pizzeria "Don Pablo" Paweł Berkowski - 2015-11-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie prac budowlanych i wykończeniowych
REMBUD KRZYSZTOF PAZIEWSKI - 2018-03-22 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dbałość o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Grójec (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie posiłków, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-03-14 - Bytom (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 22.02.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
nauka przygotowywania potraw z półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
chęci do pracy,osoba do przyuczenia
Krystyna Marynowska - 2017-04-24 - Odolanów (wielkopolskie)
1. Zapoznanie się z pracą w pizzerii.2. Zapoznanie się z posługiwaniem i obsługą urządzeń w zakładzie.3. Przygotowanie potraw, napojów i deserów.4. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania różnych przypraw do sałatek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Stężyca (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur z użyciem oryginalnych przyprawpraca na dwie zmiany
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej dla gości restauracji.
Pracownia Cukiernicza "Pychotka" Piotr Przybysz - 2017-02-27 - Serock (mazowieckie)
Przygotowanie produktów, gotowanie potraw, wydawanie, utrzymywanie czystości w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Tarnowskie Góry (śląskie)