KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- obsługa maszyn i narzędzi przy przygotowywaniu potraw- praca dwuzmianowa od 6-14 i od14-22
Data publikacji: 2018-04-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- obsługa maszyn i narzędzi przy przygotowywaniu potraw- praca dwuzmianowa od 6-14 i od14-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skiwerowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.04.2018
Data dodania oferty pracy: 16.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przuygotowywanie i dostarczanie posiłów
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Lutomiersk (łódzkie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-02-08 - Janów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
UMC CATERING SERVICES Restauracja Osetia - 2017-03-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw tureckich. Przygotowywanie surówek, sosów oraz kebabów, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Żagań (lubuskie)
wykształcenie zawodowe
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Kobylin (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, ustalanie zapotrzebowania na produkty
BORT "ALL TOURIST" OW PIRAMIDA /Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy Piramida I/ - 2017-01-13 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przewóz rzeczy na terenie kraju
FHUT BAJUMA Maciej Łacina Skrzynki 45 - 2016-03-29 - Skrzynki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, restauracji,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowanie posiłków
Kombinat Rolny Kietrz Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Regietów (małopolskie)
Kucharz
"RESTAURACJE KRAWCZYK" Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków,przestrzeganie zasad hgieny i BHP
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP, dbanie o sprzęt kuchenny, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LAZUR - 2017-04-27 - Kazimierzówka (lubelskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie potraw i pizzy.
AMERICAN PIZZA EXPRESS KUNYSZ ZENON - 2017-10-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dbałość o czystość i porządek. Przygotowywanie karty, przepisów i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; zmianowość: dzień/dzień
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-02-12 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej/nepalskiej,układanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typów dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw,utrzymywanie czystości,
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Będzin (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR "MAŁY" MARCIN KLUCZEWSKI - 2016-02-17 - Bytów (pomorskie)
gotowanie, pomoc w kuchni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
przewóz towarów na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań według obowiązujących standardówpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem składek ZUS, praca około 180 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 8:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw ściśle sezonowych, gotowanie tradycyjnych potraw kuchni niemieckiej. Posiadanie zaawansowanej wiedzy teoretycznej i praktycznej w zakresie: przygotowywania potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami. Umiejętność przygotowywania potraw na bankiety. Znajomość zasad bhp pracy w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
jw.
MANUFAKTURA SMAKU SP. Z O.O. - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca z uczniami z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH KROSNO ODRZ. - 2016-07-06 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowanie posiłków wg karty menu,obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Gorlice (małopolskie)
Sporządzanie solanek, obsługa maszyn ( nastrzykiwarka, masownica, mieszałka). Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Praca na 3 zmiany w godzinach 6-14; 14-22, 22-6. Wynagrodzenie od 1860 + premia
Zakłady Mięsne POLIWCZAK Sp. j. - 2016-08-31 - Mysłowice (śląskie)