KUCHARZ/ KUCHARKA Lublin oferta pracy LOGO-LIFT S.C.
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2聽000 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy : Karpacz (pracodawca oferuje zakwaterowanie)
Data publikacji: 2016-12-29
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: LOGO-LIFT S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kra艣nicka 109, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy : Karpacz (pracodawca oferuje zakwaterowanie)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Lublin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.01.2017
Data zako艅czenia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: LOGO-LIFT S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Kra艣nicka 109, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: Kra艣nicka
Numer budynku pracodawcy: 109
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "D.Z" - Dro藕dziel Zbigniew - 2017-10-25 - Lubycza Kr贸lewska (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wymaganiami racjonalnego 偶ywienia, przestrzeganie receptur, w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w, wydawania posi艂k贸w w wyznaczonych porach, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 posi艂k贸w, przygotowywanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych, dbanie o czysto艣膰 w kuchni i sprz臋tu kuchennego oraz naczy艅, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 07.00-15.00
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - P臋cice (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
ZHP Chor膮giew 艁贸dzka O艣rodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - D膮bki (zachodniopomorskie)
prowadzenie rekrutacji uczestnik贸w, wsp贸艂udzia艂 w opracowywaniu Indywidualnego Programu Socjalnego dla uczestnik贸w,kwalifikowanie uczestnik贸w do grup szkoleniowych na podsatwie analizy umiej臋tno艣ci zawodowych, organizowanie zaj臋膰 i wsp贸艂udzia艂 w opracowaniu harmonogramu harmonogram贸w reintegracji zawodowej
Centrum Integracji Spo艂ecznej w Bytomiu - 2018-03-22 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Dbanie o czysto艣膰 w miejscy pracy.
"PD" Dariusz Dziewa, Przemys艂aw Dziewa s.c. - 2016-11-28 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni brazylijskiej, dbanie o porz膮dek
Izabella Wi艣niowska - 2016-08-19 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormia艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw i ustalanie karty da艅. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw. Obs艂uga gastronomiczna konferencji/bankiet贸w/imprez na ponad 250 os贸b. Przestrzeganie przepis贸w BHP.
kontakt przez OHP - 2017-12-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w wg karty menu; praca w godz.: 10.00-21.00 w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego,
KONCEPT El偶bieta Lisowska - 2017-02-07 - Zawada (opolskie)
kuchnia polska
"OBIADY JAK U MAMY" Katarzyna Karwowska - 2018-08-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie da艅 w restauracji wg oryginalnych przepis贸w kuchni w艂oskiej. Prowadzenie gospodarki magazynowej.Dbanie o czysto艣c na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca jako kucharz zmianowy, obr贸bka termiczna potraw, wydawanie posi艂k贸w, praca na grilu
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-04-06 - Zawiercie (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witnica (lubuskie)
j.w
TUJEMY PANZER PASIKOWSKI SP脫艁KA CYWILNA - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - 呕aga艅 (lubuskie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca na pe艂en etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUP脫W, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ STO艁脫WCE, WYMAGANIA WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - 呕YWIENIE ZBIOROWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZAANGA呕OWANIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZES艁ANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WY呕SZA SZKO艁A ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni
MAR-AUTO Agnieszka Zuterek & Patryk Zuterek S.C - 2017-07-04 - Krzewata (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, czynno艣ci porz膮dkowe
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-10-06 - Mszana (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w r贸wnowaznym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu, ul. Rafi艅skiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe S艁ONECZKO / O艣rodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Pozostali pracownicy dzia艂贸w kadr
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Choszczno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZ膭DZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, WA呕NA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA WIETNAMSKIEGO
NGUYEN TIEN DAT - 2018-09-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespo艂em ukrai艅skim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
wyksztalcenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane, ch臋c do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Perzyce (wielkopolskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchni臋 maroka艅sk膮-przygotowywanie jad艂ospis贸w-opracowywanie karty da艅
HABIBY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-02 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, wydawanie gotowych da艅 kelnerom, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Rycka Adam Go艣ciniec Nad Strumykiem - 2016-01-21 - Zabe艂k贸w (艣l膮skie)
ZAPOZNANIE SI臉 ZE SPRZ臉TEM KUCHENNYM, OBR脫BKA WST臉PNA WARZYW, OWOC脫W, RYB I MI臉SA, ZAPOZNANIE SI臉 ZE SPOSOBAMI OBR脫BKI TERMICZNEJ(GOTOWANIE, SMA呕ENIE, PIECZENIE, GRILLOWANIE, DUSZENIE), PRZYGOTOWANIE PROSTYCH POTRAW POD NADZOREM KUCHARZY, CZYNNO艢CI PORZ膭DKOWE W KUCHNI, TEORETYCZNA NAUKA ZAWODU PRZEZ DO艢WIADCZONEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Raszowa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)