KUCHARZ Koszewko oferta pracy Prudski Mikołaj "HETMAN"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie dań kuchni molekularnej, ukraińskiej i bankietowych, zarządzanie personelem, prowadzenie dokumentacji sanitarnej
Data publikacji: 2017-06-20
Lokalizacja: Koszewko (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Prudski Mikołaj "HETMAN"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:73-102 Koszewko 20, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie dań kuchni molekularnej, ukraińskiej i bankietowych, zarządzanie personelem, prowadzenie dokumentacji sanitarnej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszewko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: stargardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stargard
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: rosyjski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni molekularnej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Prudski Mikołaj "HETMAN"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
73-102 Koszewko 20, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszewko
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2017
Oferta pracy ważna do: 27.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kępno (wielkopolskie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posiłków
BADI Sp. z o. o. - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (śląskie)
sprzedaż posiłków typu FAST-FOOD
Nifares - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
usługi kelnerskie, obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-08-03 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Żywiec (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz dla różnych firm i instytucji, w tym dla klientów narodowości ukraińskiej.
Ożarowskie Jadło Sławomir Nowak - 2017-11-13 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-03-08 - Limanowa (małopolskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
planowanie, organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowanie różnych potraw kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczych
Lokal Gastronomiczny MALIBU Danuta Bugaj - 2017-07-20 - Zawiercie (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-04-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, przygotowanie potraw, pizza, spagetti, gyros.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Oleśnica (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU MASTER-K Konrad Marczuk - 2017-03-03 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań małej gastronomii w tym pizzy.Prace pomocnicze w kuchni. Obsługa kasy fiskalnej. Kontakt tel. 697 754 655
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2016-04-20 - Chmielnik (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni ormiańskiej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków w restauracji hotelowej
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-03-21 - Modlnica (małopolskie)
sporządzanie różnwego rodzaju potraw samodzielnie w tym ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi i mszyn gastronomicznych, obliczanie wartości potraw - kalorii, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radomia (lubuskie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw mięsnych, zestawów obiadowych, zdrowych sałatek, półproduktów.
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedawanie w kasynie, dbanie o jakość i usługi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Czarne (pomorskie)
Obróbka warzyw, mięsa itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2017-01-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2016-05-31 - Dąbcze (wielkopolskie)