KUCHARZ Kościerzyna oferta pracy "Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Brak danych
Data publikacji: 2017-02-27
Lokalizacja: Kościerzyna (pomorskie)
Pracodawca: "Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 17, 83-400 Kościerzyna, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Brak danych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościerzyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościerski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościerzyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętności praktyczne w zakresie kucharz małej gastronomii
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 17, 83-400 Kościerzyna, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kościerski
Gmina pracodawcy: Kościerzyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościerzyna
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie obiadów
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-05-19 - Ciechanów (mazowieckie)
Przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków.
Publiczne Przedszkole w Serbach - 2018-11-20 - Serby (dolnośląskie)
Zgonie ze stanowiskiem
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Łęgowo (pomorskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-04-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Obowiązki kucharza w restauracjach hotelowych
Grupo Moga Laguna Garden's - 2017-02-01 - Hiszpania (Hiszpania)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łódź (łódzkie)
spawanie konstrukcji stalowych metodą MIG, TIG; czytanie rysunków technicznych, wykonywanie prac ślusarskich, obsługa prasy, wykonywanie zadań zleconych
Biuro Handlowe LOBO Bożkiewicz Jacek - 2017-08-28 - Przebędowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
zarządzania zespołem, wydawanie posiłków z karty menu
kontakt przez OHP - 2018-05-16 - Białogóra (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w sklepie spożywczym
Kat Pol Katarzyna Korzeniewska - 2016-03-30 - Głosków (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-11-22 - Chodów (mazowieckie)
kucharz
"PUB LA ROCCA" DANIEL DARGACZ - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-29 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie posiłków wg wymaganych standardów
KĘDZIERZYNDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca na stanowisku dekarz.
TECHWOOD Ciesielstwo & Dekarstwo Krzysztof Bałęczny - 2018-02-02 - Mateuszewo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ I PODAWANIE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN.6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 08.00-20.00/DZIEŃ PRACY, DZIEŃ WOLNY
WIARUS ANNA FIEREK - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2016-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Praca w Gogolinie
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Gogolin (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U.P. D&D Natalia Stawicka - 2018-02-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków i napojów, praca na kuchni w szpitalu
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
Sprzątanie pokoi, łazienek, kuchni, korytarzy, zamiana pościeli, prasowanie, obsługa pralki-prania.
"EWA" Paulina Kacprzak - 2017-02-08 - Gdynia (pomorskie)
kuchnia azjatycka
HA LONG - Marzena Szczepańska - 2017-02-16 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni rosyjsko-ukraińskiej
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-02-15 - Łeba (pomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bochnia (małopolskie)