KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2016-06-24
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: KOLEJOWA
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2016
Oferta pracy ważna do: 23.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków (kuchnia włoska + dania polskie)
ARKADIUSZ BIELA MOLTO BENE - 2017-04-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzień pracy, dzień wolny);
"RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA - 2017-09-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
*robienie ciasta do pierogów,farszu oraz ich lepienieKucharz-praca na głównej kuchni,przygotowywanie potraw,koordynowanie pracy w kuchni,delegowanie zadańPomoc kuchenna-przygotowywanie surówek,sałat,naleśników,zmywanie naczyń i obieranie warzyw
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań typu fast food, pizza
Bonum Trade Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-03-07 - Bezwola (lubelskie)
pomoc przy sporządzaniu potraw, surówek, sałatek, obróbka
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Radom (mazowieckie)
gotowanie i utrzymywanie porządku w miejscu pracy i na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2017-05-02 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
produkcja galaret, pierogów.
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2017-01-18 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw.
"DAAR" SPÓŁKA CYWILNA HANDIUK ARKADIUSZ, HANDIUK AGNIESZKA - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami sieci Chicken Expres.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Gotowanie,pieczenie
Specjalistyczne Centrum Pielęgnacyjno-Opiekuńcze EWA-MED sp. z o.o. - 2015-12-03 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Myślenice (małopolskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-07-04 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zarówno na bufety jak i z karty.
Aquila Hotele Sp.zo.o. - 2018-04-04 - Józefów (mazowieckie)
KUCHARZ - PIZZER
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2016-09-21 - Dębica (podkarpackie)
Lakierowanie frontów meblowych
P.P.U.H. Andrzej Wojtkowski - 2017-04-25 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Wyrób dań typu fast food
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2018-04-27 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej wg przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRACE PRZY DOCZYSZCZANIU POBUDOWLANYM, MYCIE OKIEN, PRANIE WYKŁADZIN, TAPICEREK, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. BWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE
ROKA NIEWIADOMSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zadanie 1:Przygotowanie i udział w realizacji projektów z zakresu społeczeństwa informacyjnego, w szczególności w zakresie Projektu Pomorskie e-Zdrowie.Zadanie 2: Udział w pracach komisji przetargowych w postępowaniach z zakresu technologii informatycznych w tym weryfikacja poprawności złożonych ofert.Zadanie 3: Nadzór nad formalnymi aspektami wdrożeń systemów informatycznych w części realizowanej przez pozostałych uczestników Projektu i Inżyniera Kontraktu
Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego - 2018-04-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-04-08 - Sztutowo (pomorskie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenieprzez zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców(reczna,mechaniczna,termiczna),wykonywanie potraw z warzyw owoców,potraw typi fast food, deserów. Posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz biażaca konserwacja tych urzadzeń; wykończenie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,bieżaca obsługa klientów przyjmowanie należności za sprzedany towar, przygotowywanie listy zakupów, przestrzeganie przepisów BHP,PPOŻ obowiązujących w zakładach zywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, organizacja pracy,
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Tczew (pomorskie)
Realizacja spotkań umówionych przez dział Call Center.
Progress Active Sp. z o.o. - 2016-08-08 - Stalowa Wola (podkarpackie)