KUCHARZ Grudziądz oferta pracy ABS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: zgodny, praca w Grudziądzu na II zmiany
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ABS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Torunska 34, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny, praca w Grudziądzu na II zmiany
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grudziądz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Grudziądz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grudziądz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, min. 3 lata doświadczenia w zawodzie, umowa o pracę, praca na II zmiany w Grudziądzu
Nazwa pracodawcy: ABS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Torunska 34, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV+skierowanie, kontakt tel. 722-130-032, następnie osobisty w godz. 9-13 ul. Toruńska 34
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : godz. 9-13, Toruńska 34
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudziądz
Gmina pracodawcy: Grudziądz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grudziądz
Ulica pracodawcy: Torunska
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 01.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów, wypiekanie chlebów wg. metod i przepisów litewskich, ukraińskich i gruzińskich.
Zakład Ogrodniczo-Budowlany BAOBAB Marcin Jażdzęwski - 2017-11-23 - Osowa (lubelskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO MILE WIDZIANA;PRACA W GODZ. 12-22
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni w pizzerii.
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-05-13 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przyjmowanie towarów zgodnie z fakturą. Obsługa klienta i kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kępie Zaleszańskie (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2017-06-21 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków,porcjowanie, układanie, wydawanie potraw, utrzymanie maszyn i urządzeń w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Sadowa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca tandoor, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku. Charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.Godziny dyspozycyjności: 10-00.Praca w wymiarze około 100 h/ m-c.Praca w lokalizacji: ul. Kiełbaśnicza 7a; Wrocław. Umowa na umowę zlecenia od sierpnia 2018 r. do grudnia 2018 r. z możliwością przedłużenia.Sala G
SOLOMONS OF LONDON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
Instytut Rachunkowości i Podatków Sp. zo.o. - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA EDEN ŚWITAŁA GRZEGORZ - 2017-11-03 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-03-23 - Gorzyce (śląskie)
Kucharzpraca na zmiany w godz. 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
prowadzenie ciągnika siodłowego + chłodni na terenie kraju
PHP Eksport Import Włodzimierz Kawczyński - 2016-10-11 - Ślesin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według wewnętrznych receptur w systemie "a la carte". Dbałość o prawidłowe gospodarowanie produktami spożywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standardów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Praca w pizzerii na kuchni, wypiek pizzy. Przygotowanie posiłków typu " Fast Food". Obróbka surowców, wydawanie gotowych dań, utrzymanie na bieżąco czystości.Mile widzane doświadczenie w branży gastronomicznej.Miejsce pracy: Bar Pizzeria "PIĄTKA" 37-543 Laszki 331
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "SERWIS" Ireneusz Piątkowski - 2018-09-03 - Laszki (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wyrób mięsa typu kebab.Praca od poniedziałku do niedzieli na dwie zmiany 10-18.00 i 16-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-01-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej. Praca w godz.: 5-13 lub 6-14. Umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę. Oferta pracy dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 348 20 33 do godz. 15.00.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Rumia (pomorskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw tureckich - kebab
OKAN BALHAN FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA - 2016-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Prowadzenie dokumentacji magazynowej.Wprowadzanie faktur zakupowych.Rozliczanie dobowe magazynu.Ewidencja rozchodów - przychodów.Weryfikacja poprawności dokumentów.
PIEKARNIA GALICYJSKA Sp. z o.o. - 2018-09-12 - Ropczyce (podkarpackie)
- sporządzanie dań kuchni etnicznej - pakistańskiejGodziny pracy: 8-16, 16-24.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Łódź (łódzkie)
obsługa gości zgodnie z przyjętym standardem, organizacja czasu pracy podległego zespołu, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potrawwymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomośc procedur i instrukcji obowiązujacych na stanowisku pracy, znajomość systemu gastronomicznego S4H, znajomość dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomość produktów i sprzętu gastronomicznego
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, odczytywanie receptur,przepisów oryginalnych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Kutno (łódzkie)
Trybowanie mięsa, dozowanie przypraw, dobieranie, układanie odpowiednich partii mięsa, formowanie kebaba, streczowanie, oklejanie etykietami.
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Kazimierów (mazowieckie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie półprodyktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)