KUCHARZ Borysławice Kościelne oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-21
Lokalizacja: Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-640 Borysławice Kościelne 7a, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borysławice Kościelne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grzegorzew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
62-640 Borysławice Kościelne 7a, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawca należy umówić się telefonicznie. Wymagane Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kolski
Gmina pracodawcy: Grzegorzew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Borysławice Kościelne
Numer budynku pracodawcy: 7a
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2017
Oferta pracy ważna do: 20.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie dla większej iliści osób, umiejętność sporządzania zapotrzebowania na produkty, zaangazowanie i elastyczność.
Eurokontakt sp z oo - 2017-12-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych. Istnieje możliwość zakwaterowania.
Pałacyk Łąkomin Krzysztof Śmiglak - 2016-01-13 - Łąkomin (lubuskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Żabno (małopolskie)
Dozorowanie obiektów przemysłowych.
PHU Garda Sp z o.o. - 2017-09-18 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie dań o wysokiej jakości i estetyce, tworzenie menu sezonowego, utzymanie w czystości miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Prowadzenie pojazdów samochodowych zgodnie z posiadanymi uprawnieniami oraz wykonywanie obsługi i naprawy pojazdów samochodowych. Przewóz rzeczy na terenie Polski.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, z mięs, ryb, drobiu, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Warszawa (mazowieckie)
Lepienie uszek, pierogów.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2017-10-25 - Legnica (dolnośląskie)
archiwizacja dokumentów, porządkowanie dokumentacji u klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. przepisów oryginalnej kuchni orientalnej, zarządzanie produkcją w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpośrednio od Wietnamskich dostawców i producentów.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Łódź (łódzkie)
kontakt z klientem, ogólne prace biurowe, prowadzenie KPiP
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Ochrona fizyczna mienia obiektu wskazanego przez Pracodawcę, obecnie ul. Paprotna Wrocław. Nie wymaga sie obchodów, praca na portierni.Oferta przeznaczona wyłącznie dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą - tel.: 603 661 800.
AJG SYSTEMY BEZPIECZEŃSTWA Sp. z o.o. - 2017-05-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Układanie kostki brukowej, zagęczanie gruntu zagęszczarką.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Smolarzyny (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (DANIA MĄCZNE), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI FUSION FRANCUSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ REGIONALNEJ KUCHNI UIKRAIŃSKIEJ ORAZ KUCHNI FUSION, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2017-02-27 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, przygotowywanie śniadań hotelowych. Godziny pracy: 10.00- 22.00. Umowa na czas określony od 3 miesięcy do 2 lat.
Piast Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
Współpraca z klientami zgodna ze standardami firmy, efektywne kierowanie działalnością punktu, budowanie trwałych i przyjaznych relacji z klientami,dbałość o wizerunek marki i aktywne uczestnictwo w akcjach promocyjnych. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 9-17Wymagania:wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: żywienie i dietetyka lub pokrewne z możliwością uzupełnienia kwalifikacji w zakresie dietetyki)komunikatywność i wysoka kultura osobistałatwość w nawiązywaniu kontaktów z klientemzaangażowanie, inicjatywa i skuteczność w działaniumile widziane doświadczenie w handlu, obsłudze klientaOferujemy:umowę o pracęatrakcyjne wynagrodzenie (część stała + premia)bezpłatne szkolenia specjalistycznemożliwość rozwoju zawodowegomiłą atmosferę pracy
NATURHOUSE Sp. z o.o. - 2016-11-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw i napojów kuchni włoskiej i polskiej, dyspozycyjność w godzinach 8:00 - 21:00 także w soboty i niedziele, oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
- transport i zabezpieczanie przewożonych ładunków- kontrola stanu technicznego pojazdu- nadzór nad załadunkiem i rozładunkiem towaru
ASPAK-bis s.c. Jurgis Kapsa, Sonia Kapsa-Horowska, Bogna Lipska - 2017-03-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2015-12-02 - Końskie (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
zgodny z charakterystyką pracy
Firma Usługowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-02-09 - Pleszew (wielkopolskie)
obsługa sklepu internetowego
GRAF MARK Miłosz Adach - 2016-09-30 - Malbork (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Radom (mazowieckie)
Ocena surowców, obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni tureckiej, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Raszyn (mazowieckie)