KUCHARZ Gorzyce oferta pracy Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Data publikacji: 2018-03-23
Lokalizacja: Gorzyce (śląskie)
Pracodawca: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 8, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Zamkowa 8, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Gorzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzyce
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: Świadczenie usług medycznych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.03.2018
Data dodania oferty pracy: 20.03.2018
Oferta pracy ważna do: 20.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy, gotowanie dań obiadowych. ( umowa zlecenie ok.150 godzin w miesiącu)
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łódź (łódzkie)
prace lakiernicze
AUTO BIEDROŃ Adam Biedroń - 2016-04-05 - Łęg Tarnowski (małopolskie)
Przygotowanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia, chęć do pracy
Pałac Kołodziejewo - Agroturystyka Andrzej Stypczyński - 2018-09-14 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków z surowców i półproduktów
TOMASZ HILLAR POD ANIOŁAMI - 2017-01-27 - Goleniów (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-05-29 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
- praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki - 2016-04-04 - Szepietowo (podlaskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawPraca w godzinach 07:00-19:00 do drugi dzień.
"Uzdrowisko Krynica-Żegiestów" S.A. - 2018-09-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-11-07 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty dań. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi Świdnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie i obróbka produktów do konsumpcji, smażenie ryb. Praca w systemie tydzień na tydzień. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-05-25 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, rozwożenie zamówień do klientów.
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz. 12-20, 14 - 22.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2017-10-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków;godziny pracy 8.00-16.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Praca w gastronomii - kuchnia wietnamska - przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw produktów.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łódź (łódzkie)
Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bikówek (mazowieckie)
obsługa maszyn w przetwórstwie tworzyw sztucznych
ROTONET Sp. z o.o. - 2018-03-28 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków; przygotowywanie dań i receptur oraz menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe oraz ich wstępna kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, kapsalonów, zapiekanek, sałatek oraz przyprawianiu i nabijaniu kurczaków do rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa urządzeń grzewczych, gazowych i elektrycznych, dodatkowo wymiana frytury i butli gazowych. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Straszyn (pomorskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie, serwowanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Janki (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2017-06-13 - Puławy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-18
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - USŁUGOWE ''JERUZAL'' - 2017-11-16 - Włynkówko (pomorskie)