KUCHARZ Grońsko oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KUBA" Andrzej Skrzypek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Data publikacji: 2015-12-23
Lokalizacja: Grońsko (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KUBA" Andrzej Skrzypek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grońsko 20, 64-310 Grońsko, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grońsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lwówek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KUBA" Andrzej Skrzypek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Grońsko 20, 64-310 Grońsko, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV. Telefoniczne umówienie spotkania nr tel: 606 478 497
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Lwówek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grońsko
Ulica pracodawcy: Grońsko
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.12.2015
Oferta pracy ważna do: 23.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
SALON FRYZJERSKI LORETTE SELWA KRZYSZTOF - 2017-05-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12 h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-04-16 - Kościerzyna (pomorskie)
Samodzielne sporządzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadzór nad jakością i świeżością potraw, wybór maszyn i sprzętu do podawania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, udzielanie informacji na temat składników.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa Sól (lubuskie)
Wykonywanie różnymi metodami i technikami różnych asortymentów potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
ZGG SPÓŁKA Z O.O. - 2016-07-28 - Resko (zachodniopomorskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków dla pacjentów PCM oferta również dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności
Pabianickie Centrum Medyczne Spółka z o.o. - 2016-02-08 - Pabianice (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
MOLO JAROSŁAW FIGIEL, ŁUKASZ JACKOWIAK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w sklepie przy obsłudze klientów
FIRMA HANDLOWA LENKA Leszek Julecki - 2018-09-18 - Słucz (podlaskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-02-04 - Ropczyce (podkarpackie)
Praca nauczyciela języka polskiego w Szkole Podstawowej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1. Wysokość pensji uzależniona od stopnia i lat wysługi. Wymagane wykształcenie wyższe magisterskie oraz doświadczenie w pracy w szkole. Zgłoszenia kandydatów - e-mail.
ZESPÓŁ SZKOLNO- PRZEDSZKOLNY NR 1 - 2016-07-04 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw zgodnie z powierzonym przepisem, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Przygotowywaniu dań typu seafood. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.- Wynagrodzenie: 19 zł/godzina/brutto. Praca na umowę zlecenie na czas nieokreślony. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + Praca we wszystkie dni wolne. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata. Wymagane doświadczenie w przygotowywaniu dań typu SEAFOOD. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiejętność przygotowywania dań typu SEAFOOD.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Katowice (śląskie)
sporządzanie potraw i deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw Dalekiego i Bliskiego Wschodu
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
pomoc kucharza
MANOR HOUSE & RESTAURANT Magdalena Lewicka - 2016-01-25 - Lubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków; umowa zlecenie 6 miesięcy
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-02-14 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o. - 2018-02-14 - Goleniów (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw, ciast i deserów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2015-11-25 - Irządze (śląskie)
SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY LUB TELEFONICZNY; MIEJSCE PRACY: POGODNO
KILER ROMAN KLICHOWSKI USŁUGI BUDOWLANO PORZĄDKOWE - 2017-08-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca biurowa,prace diagnostyczne,wykonanie audytów
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lębork (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie dań kuchni pakistańskiej i indyjskiej, kebab, shoarma, znajomość przepisów i produktów; praca w Pabianicach
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej "Na Przedwiośniu" - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według starych receptur kuchni arabskiej, bengalskiej i hinduskiej, dbanie nad prawidłowym przebiegiem obróbki cieplnej potraw, dbanie o czystość i higienę osobistą, jak i w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Poznań (wielkopolskie)
•współpraca z mieszkańcami w zakresie administrowanych zasobów,•prowadzenie ewidencji i kartotek zasobów oraz dokumentacji nieruchomości,•nadzorowanie stanu technicznego budynków, instalacji i urządzeń technicznych oraz czystości w administrowanych zasobach,•sporządzanie wzorów dokumentów i przekazywanie ich do akceptacji przełożonym•przygotowywanie danych do rozliczeń mediów,•kontrolowanie i nadzorowanie jakości prac wykonywanych w budynkach przez podwykonawców,•współpraca z najemcami, podwykonawcami, administracją, urzędami i innymi służbami w zakresie obsługi nieruchomości,•przygotowywanie informacji, zestawień i danych do planów finansowych
FORDOŃSKA SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA - 2019-03-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Wschowa (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, prawidłowe magazynowanie żywności
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-10-10 - Piekoszów (świętokrzyskie)