KUCHARZ KUCHNI ŻYDOWSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ŻYDOWSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
Data publikacji: 2017-10-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ŻYDOWSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Ponad 3 lata stażu pracy, umiejętność przyrządzania potraw kuchni żydowskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2017
Oferta pracy ważna do: 14.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-09-28 - Kalisz (wielkopolskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości. Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowy Twardy Dół.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Borzechowo (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Starachowice (świętokrzyskie)
Gotowanie posiłków dla pacjentów szpitala. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-02-09 - Bystra (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Człopa (zachodniopomorskie)
dania z kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie usługami informatyczntymi (incydentami, wydajnością, dostępnością). Zarządzanie ludźmi współpraca z klientem w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o czystość w lokalu, przyjmowanie należności. Wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MAX" S. C. - 2016-06-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-05-26 - Sośnicowice (śląskie)
przygotowywanie posiłkow zgodnie z kartą menu, dbanie o porządek na kuchni
GASTRO-MAX Dzitkowski & Swoboda S.C. - 2017-02-02 - Kobiór (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-04-25 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-01-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw
SPÓŁKA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR - 2017-08-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2018-08-31 - Chojnice (pomorskie)
Praca w stołówce szkolnej (Nowa Huta)
JANUSZ GAJOCH F.H.U. FANTAZJA 1 - 2016-08-30 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW/DAŃ WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STAŻ PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚC GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków pod wzgledem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi poszczególnych porcji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
kompletacja towarów na magazynie , praca w Komornikach
EMAT HRC ELŻBIETA MATYSIAK - 2017-09-14 - Komorniki (wielkopolskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa gości, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, nadzór nad kuchnią
"Elbana" sp. z o.o. - 2016-03-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Wojnicz (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łaziska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kraśnik (lubelskie)