KUCHARZ Gliwice oferta pracy POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2018-03-09
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Prowizyjny
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 10:00-12:00 po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Poniatowskiego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.03.2018
Data dodania oferty pracy: 08.03.2018
Oferta pracy ważna do: 06.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Ostrołęka (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-11 - Gniew (pomorskie)
- przygotowywanie dań dla gości
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Borzechowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań a la carte, przygotowywanie śniadań.
kontakt przez OHP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2018-11-08 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-05-13 - Żary (lubuskie)
wg/zawodu
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-06-01 - Nowogard (zachodniopomorskie)
tel. 77 466 18 77, 77 466 13 64
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE JACEK MORAWIEC - 2016-01-07 - Krapkowice (opolskie)
Brak danych
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2017-06-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2018), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
EVORA SP. Z O.O. - 2018-03-14 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2016-09-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw i posiłków
Manor House Sp. z o.o. - 2018-12-14 - Chlewiska (mazowieckie)
wykonywanie wiązanek pogrzebowych, bukietów urodzinowych
USŁUGI POGRZEBOWE - MARCIN OGORZAŁEK - 2018-11-13 - Wierzbica (mazowieckie)
Rejestracja pacjentów i pobieranie materiału, wydawanie wyników; jedna zmiana (6:30-14:30); miejsce wykonywania pracy Słupsk ul. Wileńska 30; kontakt z pracodawcą osobisty (Słupsk, Jana Pawła II 1A pok. 12) w godzinach (9-15), telefoniczny w godzinach (7-17) oraz e-mailowy.pl
Diagnostyka Sp. z o. o. - 2016-03-02 - Słupsk (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe.
"GMINNE PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-01 - Kuźnia Raciborska (śląskie)
gotowanie posiłków
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2015-12-15 - Ślesin (wielkopolskie)
według zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2018-05-01 - Pieńki (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie dań gotowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Raba Wyżna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej CARITAS Archidiecezji Krakowskiej w Zatorze - 2015-12-22 - Zator (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań dla gości indywidualnych, w trakcie organizowanych imprez, wesel, styp. itp., przygotowywanie latem potraw z grila
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kolonia Łobudzice (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Berezka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami, dbanie o odpowiednie przechowywanie produktów, dbanie o czystość stanowiska pracy, sporządzanie listy zakupów
HANDMADE Przemysław Wyszkowski - 2018-08-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
doświadczenie zawodowe
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-02-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie różnych dań mięsnych, mącznych, rybnych, itp.
Zajazd "KAMA Kowalski" - Marianna Kowalska - 2018-11-27 - Skępe (kujawsko-pomorskie)