KUCHARZ/ GARMAŻER(NR 8281) Bydgoszcz oferta pracy FIRMA WIELOBRANŻOWA " J A G R A " GRAŻYNA GRZEŚKOWIAK
Stanowisko: KUCHARZ/ GARMAŻER(NR 8281)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji
Data publikacji: 2016-11-24
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: FIRMA WIELOBRANŻOWA " J A G R A " GRAŻYNA GRZEŚKOWIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:85-039 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ GARMAŻER(NR 8281)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza, umiejętność gotowania tradycyjnych, polskich dań
Nazwa pracodawcy:
FIRMA WIELOBRANŻOWA " J A G R A " GRAŻYNA GRZEŚKOWIAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Hetmańska 38, 85-039 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. 607 048 572
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Hetmańska
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2016
Oferta pracy ważna do: 23.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowywanie potraw kuchni arabskiej-tworzenie nowego menu
FARAON AYMAN HASSANIN - 2015-12-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Anna Dysy "SYRIUSZ" - 2016-07-07 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie produktów, sprzątanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty, organizacja przyjęć.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miąsowa (świętokrzyskie)
Praca w kuchni, wykonywanie posiłków, obsługa klienta
Jacek Sośnica STREET-BAR P.H.U. - 2018-04-09 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zarządzanie serwerami fizycznymi i wirtualnymi
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2018-08-28 - Łuków (lubelskie)
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY UŻYCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNOŚCI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Legionowo (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięsa, dbanie o porządek na stanowisku pracywymagania pracodawcy: wykszatłcenie zawodowe- gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno- epidemiologioczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie surowców i półproduktów, przygotowywanie posiłków orientalnych, realizacja zamówień, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie własnych posiłków typu domowego. Zgłoszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Łódź (łódzkie)
doradztwo dietetyczne
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie dowolne, książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia. Charakterystyka pracy: dbanie o ekspozycje towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek na sali sprzedaży. Wynagrodzenie+premia uznaniowa. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
DINO POLSKA SA - 2018-06-27 - Gaszowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, sprawdzenie jakości produktów i ich weryfikowanie, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.
Firma "RELAX" s.c Dorota Kreft, Tadeusz Kreft - 2016-08-30 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych, a la cart i cateringowych(godziny pracy: 12-20)
Agnieszka Drab "BARD" - 2018-08-23 - Terespol (lubelskie)
promocja i doradztwo w zakresie produktów i usług , zbieranie leadów, utrzymywanie standardów handlowych i budowanie wizerunku firmy,
kontakt przez OHP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Żary (lubuskie)
montaż sieci światłowodowych, instalacja internetu+TV , praca na terenie Sosnowca i województwa śląskiego
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "INTERPLUS" Mariusz Mrożek, Rafał Woźniak Sp. Jawna - 2017-11-06 - Sosnowiec (śląskie)
Prace w kuchni (jadłodajnia)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Płock (mazowieckie)
Sporządzanie dań kuchni chińskiej. Miejsce wykonywania pracy C.H. Auchan Rumia. Wymagania: staż pracy 1 rok w kuchni chińskiej.
USŁUGI GASTRONOMICZNE IWONA KOWALIK - 2017-03-01 - Rumia (pomorskie)
* pomoc w ułożeniu menu * składanie zapotrzebowania towarów spożywczych* przygotowywanie posiłków Umiejętności i uprawnienia: umiejętność pracy w zespole * komunikatywność * kreatywność
"YRIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-13 - Kłodzko (dolnośląskie)
-
NIEZNANI SPRAWCY MAGDALENA KOROLCZUK - 2016-01-05 - Białystok (podlaskie)
praca na stanowisku kucharza w reatauracji Gościniec "Pod Zającem" . Przygotowywanie dań zgodnie z planem Szefa Kuchni. Praca w godzinach pomiedzy 11.oo a 22.oo również w wolne dni. Umowa zlecenie min. 160 godzin w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Ostrowina (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-05-09 - Tczew (pomorskie)